Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:MTA][Dedyk:HollyDayZ]

RaStABytE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie ,, nasz serwer polega na prawdziwym przetrwaniu ,, oczywiście można się domyśleć po nazwie serwera czyli (HollyDayZ) ...

Wcielamy się w postać przetrwania ,, gdy się rozkręcamy odrazu czujemy że jesteśmy coraz lepśi i lepśi ,, taka praca polega na (DayZ) ,, myślę że będzię dużo chętnych graczy na wejście na serwer HollyDayZ ,, jest tam bardzo miła administracja ,,, GameMode jest orginalny wykonany przez Właściciela serwera (MiSs'a) ...

Nazwa naszego serwera: HollyDayZ.

Adres IP: mtasa://93.186.195.58:22339
Ilość slotów: 15

Strona: http://www.hollydayz.ugu.pl/

21456105790869291440.png

MiSs - Założyciel serwera ,, skrypter serwera ,, obiekter serwera ,, pracuje także na forum.
Mixio11 - Admin serwera ,, wykonuje prace admina..
InfoOdBoga - Moderator serwera ,, pomaga administracji w ogarnianiu serwera.

Przepraszam że taka mała reklama ,, ale nie wiem co opisać dokładnie nie znam jeszcze GameMode ,, gram na tym serwerze prawie niecały tydzień lub więcej i zazbyt wam o tym serwerze nie powiem wiem że jest fajny i można na nim grać tak jak się chce więc was zapraszam ..

Na serwerze także są eventy.. do wygrania pojazdy lub jakieś itemki.

Opublikowano

Zapraszam cię do zapoznania się z regulaminem panującym w ,ów dziele.

Bardzo ważna wiadomość dla wszystkich, który pragną zareklamować swój server SAMP lub MTA. Nie wstawiajcie linków do forum. Ponieważ jestem wtedy zmuszony jak i zobowiązany do usuwania reklam. Z reszta nie tylko ja. Reszta administracji robi to samo. Więc jeżeli zależy wam na przyszłości swojego servera. Oraz chcecie aby się rozwijał. Nie podawajcie linku do forum, a wasza reklama zostanie nie ruszona.

Zgodnie ze słowami pana moderatora, zamykam i przenoszę do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...