Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kennen po nerfie jak sie sprawuje?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzałem kupic Kennena mam tylko szybkie pytanie, wiem że niedawno dostał jakiegoś nerfa. Jak teraz się sprawuje? I jak wygląda jego late? Dzięki za odpowiedź. Wynagrodze lajkami.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

znerfili mu te znaki na stuna (6 sec aktualnie) i startowe ad (teraz ma chyba 50 z 54) czyli nic dla niego sie nie zmienilo

late nadal genialna inicjacja ,viable

Opublikowano

Nadal ma mocny harass w early, przeciętny bruiser ma ciężkiego topa vs ogarniętemu kennenowi. Nerf zmienił niewiele w early i praktycznie nic w late. A late game jest takie jak dawniej, czyli świetne. Kennen potrafi bez problemu przeważyć szalę teamfighta swoim ultem + zhonya.

Opublikowano

Nic się nie zmieniło. Riot dał tą drobną zmianę jedynie po to aby gracze sobie przypomnieli, że taka postać istnieję. Możesz spokojnie kupić i cieszyć się grą :)

Opublikowano

Ale jest na tyle papierowaty, że łatwo go zgnoić w early i late nie będzie miał (zależy jeszcze kim gramy).

@top: nerf nie był duży, jak ogarniesz champa to się opłaca:)

League of Legends

Opublikowano

Dalej przyjemny ult i rozpieprzające early od 6, dalej fajnie działa w TF ult+zhonya, naprawdę nie zauważyłem, żeby nerf jakoś wpłynął na rozgrywkę. Przeliczniki itp. ma te same, więc te bazowe AD (w sumie i tak nie ważne na ap kennenie) czy czas marków (i tak nakłada się je raczej z E W Q lub ultem w TF od razu, a nie po trochu) nie robi to dużej różnicy.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...