Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] gry mmo typu 4story

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego jeszcze Cabal, Cabal 2 i Neverwinter.

@Up

Tibia nie jest podobna do 4story o.O

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Wszystkie gry są podobne do tibii xD, zawsze podobieństwa znajdziesz np. tu i tu możesz zakładać itemy xD.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

@2UP

To co ty podałeś też wcale nie jest podobne do 4story -.-

@TOP

WoW, RoM. Dużo jest podobnych do 4story

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

No nie wiem co jest nie podobne, mimo iż za tibią nie przepadam to jest zawsze gra typu mmorpg, prawda ?. Zawsze są itemki, jakiś +broni, eq. i Chodzi o jedno, Nabieranie ludzi na kasę ... Tyle . xD

Opublikowano

Jeżeli szukasz nieudolnej podróby innej gry (4story to najtańsza podróba WoW-a) Nastawniona na gre solo, solo doskonalenie swojego eq, solo expa. Mało-wymagających instancji to polecam Raiderz, (uproszczona Tera) www.wildraiderz.com To jest priv , bo servery GFA zamkniete. Expisz sam. Tylko na max lvlu dropisz w party3-4 os kamyki na last eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...