Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernizacja pc czy ps3/xbox

Demeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz mam 500zl i nie wiem co zrobic. Moj komp to:2gb ram ddr2, core 2 duo e6550 2,33ghz, asrock conroe 1333-d667, feel III 350W ATX, brak grafy. Ps3 bedzie wspierane do 2015 wiec jest dobrze, ps3 mnie bardziej kreci ale na kompie moglbym grac w mmo :( Tyle ze na pc wyjda gry takie jak watch dogs, gta v, wiedzmin 3 ktore pewnie by na kompie nie poszly moim nawet po tej modernizacji.

Opublikowano

Zdecydowanie ps3 ;] lub odkładaj i kup ps4

@down

Nie ma to jak zapłacić by grać w gry online (tyczy się xboxa).

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Ps 3 lepsze. niż np. xbox, do tego z tego co się orientuje na xboxi`e za neta płacisz, a ps 3 ma wifi, i za darmo.
lepsze gry moim zdaniem także na ps3.

Opublikowano

Ps3 jak dobrze trafisz starczy ci na kosc ramu ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Bierz PS3 lub czekaj na PS4 i dozbieraj w tym czasie, PC się nie opłaca bo i tak w końcu znowu będziesz musiał go ulepszyć.

Opublikowano

Myślałem nad tym żeby teraz kupić sobie grafe 9600gt za 100zł i miałbym co robić bo tak to mam GMA950 i nawet w co grac nie mam, a potem te 100zł nazbieram jeszcze na ps3. Bo ps3 najwczesniej moglbym kupic 15wrzesnia wiec słabo.

Opublikowano

Kup ps3 i nie miej kasy na gry,za 1,5k juz masz fajego pc z hd7770

Opublikowano

Za te 400 to weź jeszcze MSI H61M P20, Celeron G550 i najtańsze 4gb ramu(później uzbierasz na i5)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...