Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak skonfigurować plugin ClearLagg, tak aby co jakiś czas usuwał moby i itemy leżące na ziemi próbowałem, ale mi sie nie udało Prosze o pomoc ^_^ Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A czy ClearLagg nie usuwa tylko itemów które leża na ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nie tylko pomoze ktos? Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForestSavage666 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up Da się tylko itemy , jest inny plugin który też mooby usuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a jaki analfabeto? Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Aby zabijał moby wystarczy wpisać: /lagg killmobs, a po za tym w automatycznym configu wszystko co laguje usuwa, więc moby tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 czyli nie dowiem sie jak to zrobić? Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W config.yml znajdziesz coś takiego : kill-mobs: disable-build-wither: false mob-filter: - Villager - Wolf - Horse - EntityHorseDopisz se tam wszystkie moby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 no i co mi z tego? Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ehhh, bo jak ci usuwa laggi to ci usuwa te moby które są zaznaczone prawda ???? Jak dopiszesz wszystkie to będzie ci usuwać co jakiś czas te moby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 #This is /lagg killmobs, put what you DON'T want removed! Wiesz co to znaczy? co lepsze NoLagg czy ClearLag Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hehe śmieszna sprawa, wie że ma coś usunąć ale nie wie co . Coś tam pokręciłeś... Nawet 1 spacja dużo znaczy, wiec sprawdź czy wszystko dobrze wpisałeś.@Edit, @UpOsobiście używam ClearLagg, ale to już według uznania . Ja polecam clearlagg, bo z nim miałem już od początku do czynienia. Jedynie jak tam ogarniałem jeden serv zauważyłem ten plugin, zainstalowałem tam clearlagg zamiast nolagg i była lekka różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 #This is /lagg killmobs, put what you DON'T want removed! kill-mobs: disable-build-wither: false mob-filter: - Villager - Wolf - Horse - Donkey - Pig - Cow - Cat - Sheep - Chicken - Zombie - Skeleton - Spider - Ghast - PigZombie - MagmaCube - Silverfish - Ocelot - Squid - Creeper I co dalej? ... Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 O choroba . Sorrka naprawdę wprowadziłem cie w błąd, to jakę moby NIE MAJĄ być usunięte. Sorra jeszcze raz .Ale mogę cie wybrnąć z tego daj chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 :P Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak na szybką myśl wchodzi mi do głowy mechanizm nie plugin...Dokładnie podaj IP na P.W. to ci te cośko zbuduje jak zechcesz ale to za chwilkę bo muszę konieczne zw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotlet704 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W ClearLagg nie ma takiego czegos ze moby i itemy sie usuwaja automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark.Craft Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 close .. Jestem wesoły romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.