Kamil729 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 witam nie grałem trochę czasu już w DeadZ i postanowiłem wrócić ale gdy chciałem się zalogować to wyskakuje mi komunikat "Login Failed, please try again later" i nie wiem czy to coś u nich czy mi konto usunęli, też macie taki problem? Odnośnik do komentarza
ForestSavage666 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Konto ci usuneli , niektóre konta usuwają jeśli długi czas nie wchodzisz Odnośnik do komentarza
Kamil729 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 lol to jak mogłem zmienić hasło:O bo dałem zapomniałem hasła no i zmieniłem i dalej nic Odnośnik do komentarza
Duballas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Załóż nowe konto i będzie działać. Odnośnik do komentarza
xtomekx19 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zapewne porady Panów powyżej Ci nie pomogły... Musisz ściągnąć nowego launchera, ponieważ była jakaś aktualizacja. Jest on podany na forum. Bym Ci dał link, ale to forum póki co nie działa :> Pomogłem? Kliknij " Lubie To! " Odnośnik do komentarza
Hotarti Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pobierz nowy launcher https://mega.co.nz/#!gkNFUa4a!EEjdfzVXoLuN5OgzpxzWMTvPMSZ-H5HQ_5jslI8trSQ Hotarti <3 I Anime Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.