Być Jak On Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka jak Spolszczyć Komendy BEZ Żadnych dodatkowych pluginów,Pluginy Bukkita też http://mcservlist.org/pl/gd/signature/3820/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyubi97 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Bez dodatkowych pluginów chyba nie dasz rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Być Jak On Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Słyszałem że edytując jakiś plik lecz nie wiem jaki i nie wiem jak http://mcservlist.org/pl/gd/signature/3820/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpop16 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jaki masz silnik serwera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Do tej pory spolszczałem komendy przez plugin MyCommend. Uważam to za najlepsze rozwiązanie, chyba że komuś bardzo przeszkadza 1 plugin. Rozumiem każdy plugin jakoś może obciążać serwer, ale co tam stracisz na tym . Jeśli się na myślisz na tą moją opcje mogę pomóc ci spolszczyć te komendy .@EditDa się właśnie się zastanowiłem przed chwilką, dokładnie dużo zabawy musiałbyś rozbierać każdy plugin a jedynie w plugin.yml dopisać w linijce "aliases", na życzenie bym mógł zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Być Jak On Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dobra coś zobacze Narazie Dzięki lecą like Dobra nie ogarniam michał za co byś zrobił Bez Plugina http://mcservlist.org/pl/gd/signature/3820/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio_Auditore Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up mogę ci zaproponować spolszczenie skriptem plugin nie obciąża serwera (strasznie mało ramu), skrypty tym bardziej. Za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dobra coś zobacze Narazie Dzięki lecą like Dobra nie ogarniam michał za co byś zrobił Bez Plugina Ja za free . Nie chce nic, robię to z przyjemnością a nie z przymusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Być Jak On Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Michal a mam pytanie jakbym dal ci range admin/technik sprawdził bys cala paczke zeby nie bylo bledow? http://mcservlist.org/pl/gd/signature/3820/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Owszem, postarałbym się, podaj IP na P.W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 programami albo zalatw sobie technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jutro sie zajme spolszczeniem komend ale jakich??? Wymien liste pluginow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 YMM, zostało Ci zmienianie konfiguracji i zapisów pluginów, lecz najlepszym sposobem będzie plugin skript i autorskie skrypty - skrypt zajmuje mniej miejsca niż plugin Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Spoka glowa ja sie tym zalatwie, umiem to dostyc dobrze chyba ze chcesz wiedziec jak to robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.