Skocz do zawartości

[Problem] Instalacja Call Of Juarez Więzy Krwi

IsMyLife132

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 2 godziny temu wróciłem z Auchana (supermarket) w którym była dość dobra okazja a mianowicie: Call Of Juarez, Call Of Juarez Więzy Krwi i Map Pack... Gra za 20zł więc zgarnąłem no i po powrocie do domu instaluje Call Of Juarez zwykłe, ok instalacja przebiegła spoko gra działa jest OK. Problem nastąpił przy instalacji CoJ Więzy Krwi, a mianowicie gdy klikam "dalej", wybieram folder gry i klikam "instaluj" jest czarny ekran w prawym dolnym rogu ekran wskazujący postęp instalacji, a na środku taki o to błąd: "Błąd: -1603 Błąd krytyczny podczas instalacji.

Więcej informacji zawiera Pomoc instalatora Windows (Msi.chm) lub sieć MSDN.

Próbowałem przerzucić folder na komputer i zainstalowac ale to samo ;/ Proszę o pomoc !

Wina napędu, bądz płyty, niewiadomo, czy płyta nie została ugniatana, tak jak inni to pchają do pudeł i na wystawe biorą :P

A więc może to też wina napędu ?

Proponuje zmienić napęd, lub coś z płytą jest nie tak i nie działa poprawnie.

A więc wina napędu, bądz płyty, tyle ci powiem.

Akurat możesz zmienić napęd i włożyć płytę jeszcze raz.

Może zadziała.

Jeśli nadal problemy pisz.

Pozdrawiam.

Nie możliwe że wina napędu ponieważ wszystko inne normalnie działa i na innym kompie to samo... Co to płyty jest w sumie ok bo przeciez pierwsza czesc normalnie sie instalowala ;/ Czytałem że to może być wina 3 rzeczy: -Folder jest szyfrowany <--- Odpada bo zmieniałem foldery, mam w jakiś sposób zablokowane foldery <---- odpada, bo wyłączyłem i próbowałem znowu... A trzeci wina płyty więc nie wiem ;/

Musisz zwrócić, płytę, ale musisz mieć paragon, i iść do Oszął, i tam mają ci zwrócić kasę, bez dyskusjii, mów poprostu co myślisz, że powinni ci oddać :)

Na przyszłość polecam kupywanie gier, w sklepach z komputeram, a nie w marketach, bo tam mogą być poprostu niedziałające, bądz uszkodzone, w środku płytki :O

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Instalacja Call Of Juarez Więzy Krwi   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...