IsMyLife132 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. 2 godziny temu wróciłem z Auchana (supermarket) w którym była dość dobra okazja a mianowicie: Call Of Juarez, Call Of Juarez Więzy Krwi i Map Pack... Gra za 20zł więc zgarnąłem no i po powrocie do domu instaluje Call Of Juarez zwykłe, ok instalacja przebiegła spoko gra działa jest OK. Problem nastąpił przy instalacji CoJ Więzy Krwi, a mianowicie gdy klikam "dalej", wybieram folder gry i klikam "instaluj" jest czarny ekran w prawym dolnym rogu ekran wskazujący postęp instalacji, a na środku taki o to błąd: "Błąd: -1603 Błąd krytyczny podczas instalacji. Więcej informacji zawiera Pomoc instalatora Windows (Msi.chm) lub sieć MSDN. Próbowałem przerzucić folder na komputer i zainstalowac ale to samo ;/ Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wina napędu, bądz płyty, niewiadomo, czy płyta nie została ugniatana, tak jak inni to pchają do pudeł i na wystawe biorą :P A więc może to też wina napędu ? Proponuje zmienić napęd, lub coś z płytą jest nie tak i nie działa poprawnie. A więc wina napędu, bądz płyty, tyle ci powiem. Akurat możesz zmienić napęd i włożyć płytę jeszcze raz. Może zadziała. Jeśli nadal problemy pisz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Sprawdziłbym inny napęd DVD czy płyta będzie działać. Jak nie, to jeśli jesteś w posiadaniu paragonu, idź reklamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsMyLife132 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie możliwe że wina napędu ponieważ wszystko inne normalnie działa i na innym kompie to samo... Co to płyty jest w sumie ok bo przeciez pierwsza czesc normalnie sie instalowala ;/ Czytałem że to może być wina 3 rzeczy: -Folder jest szyfrowany <--- Odpada bo zmieniałem foldery, mam w jakiś sposób zablokowane foldery <---- odpada, bo wyłączyłem i próbowałem znowu... A trzeci wina płyty więc nie wiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeśli jest taka możliwość, idź do Oszołoma i niech sprawdzą płytę. Właściwie to nie polecam kupować gier w hipermarketach, bo często sprzedają uszkodzone kopie lub coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Musisz zwrócić, płytę, ale musisz mieć paragon, i iść do Oszął, i tam mają ci zwrócić kasę, bez dyskusjii, mów poprostu co myślisz, że powinni ci oddać Na przyszłość polecam kupywanie gier, w sklepach z komputeram, a nie w marketach, bo tam mogą być poprostu niedziałające, bądz uszkodzone, w środku płytki Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsMyLife132 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up ok spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.