Inemus Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hejo! A więc mam problem z Counter Strike 1.6 gdyż od 2 dni mam problem, wchodzę na serwer i dostaje bany/kick za '' REKLAMY '' WTF ?! . O co z tym chodzi Ja nic nie reklamuje i piszą mi, że reklamuje, może ktoś mi to wyjaśnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub99941 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 moze jak kupujesz bron f1 to sie na czacie pokazuje reklama wpisz w konsole unbind f1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wklej nam tu swój config. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inemus Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Już problem został wyjaśniony . Musiałem wpisać unbind '' T '' ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.