Skosas Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Odrazu jeśli pomyliłem dział to proszę o przeniesienie gdyż nie wiedziałem gdzie to napisać.Witam. Może zaczne od początku: (Mam Windows'a 7)Na luzie wszystko nagrywałem miałem stabilnie 60 fps poza i podczas nagrywania w każdej praktycznie grze. Wyjechałem na wakacje gdy wróciłem odpalam Frapsa i bez nagrywania mam dalej normalnie 60fps ale gdy odpalam nagrywarke mam równo 5 fps cały czas. Czy ktoś miał już też taki problem i wie jak go rozwiązać?Nie piszcie tylko o formacie kompa bo obecnie nie mogę ;/ (i to nie jest wina że słaby komp bo nawet w mario 2d mam 5fps więc...)PS: Gdy wyjechałem nikogo nie było w domu więc nikt nie mógł niczego pobrać...+ - miałem aktualizacje Windowsa więc może to jest przyczyną (pewności nie mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksonix Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zreinstaluj Fraps'a i zaktualizuj go do najnowszej wersji. Powinno pomóc. Pomogłem... ? Liczę na "Lubię To !" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NitroCharge Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 To ja dodam, że fraps jest słaby.. Action! czy coś takiego lepszy, spróbuj nim Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.