razor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hej. Może mi ktoś powiedzieć jaki build składać na on hit effect Teemo? Dawno w LoLa nie grałem, a tu widzę pełno jakichś nowych itemów. A Teemo budowany w ten sposób wydaje mi się być całkiem mocny w S3 z racji Hurricane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutrojembekon Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Skupiając się na on-hitach, proponowałbym taki build: + + + + + Butki sytuacyjne - mogą być zamiast nich Tabi, a nawet Berserki czasem też dają radę. Last Item również sytuacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ostatnio używałem coś takiego, może Ci się przyda: Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tabi/Mercury/Ioańskie/Sorcery ew. berserki Nashor Botrk Maska ( Potem ulepszasz ) DFG I hmm może Lich Bane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubadobry11 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Moim zdaniem dobrze sprawdzi sie taki teemosz ktory uderzy Ci 700dmg z q + z hita kolo 500 dzieki zmorze licza. - Obuwie maga - Udreka liandrego - Zab nashora - Zmora licza - Rabadon - Zhonya zeby miec jakies szanse na przetrwanie w tf jest to prawdziwy build ap jednak sprawdz go a zobaczysz moc teemo, z grzybow ogromny dmg w okolicach 800 + potezne hity i dmg z q Wracam do gry, zaklinam się na Boga, Tu nie ma opowieści o drogich samochodach. Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści, Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertoi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 maska, nashor, merki/tabsy/mobility/berki, rylai/mallet, wits end oczywiscie nie w tej kolejnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.