Taki KaWai<3 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hmm Napiszę tu. Ostatnio na forum nie mogę odpowiadać na posty klikając na "Napisz" tylko kliknąć więcej opcji i dopiero napisać. Po za tym jak Edytuję swój post to są jakieś dziwnie znaki %[] itp. i nie mam paska z BBcode,kolory itd. Próbowałem wyczyścić Cookies CCleanerem 3x normalnie przeglądarką pare razy. Też zmieniałem przeglądarkę na inną(Google/Mozilla) Nic nie dało. Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Morrdechaj Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pobierz advanced system care, wyczyść rejestr, usuń wszystko związane z tą przeglądarką i zainstaluj ją na nowo, reinstal javy, pobierz flash playera najnowszą wersje (zreinstaluj go jak masz najnowszą). Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza
Mauurycy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pobierz advanced system care, wyczyść rejestr, usuń wszystko związane z tą przeglądarką i zainstaluj ją na nowo, reinstal javy, pobierz flash playera najnowszą wersje (zreinstaluj go jak masz najnowszą). Powinno pomóc. boże człowieku skończ nabijać posty pisząc glupoty -,- czy ty wiesz wgl do czego jest ten progaram ASC, bo chyba nie ;d Sam mam ten problem i ani java ani flash nie pomogło a próbowałem wiele rzeczy, wina leży po stronie Forum, bo ma 4 komputerach gdzie wchodziłem na forum i miałem mozille jest ten problem, więc pisze przez chroma. Czyli reasumując problem leży albo po stronie forum albo Mozilli Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ten advenced system care nic nie daje. Ma takie opcje jak CCleaner prawie. To jest chyba bug, nie tylko ty go masz. Pisz na support i trzeba czekać, aż to naprawią. Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie wiem czy masz tak samo, ale kiedyś miałem inny wygląd tego okna w którym się pisze, a teraz również mam jakieś dziwne znaki.Nawet teraz w tym oknie nie da rady wstawiać cytatów i innych, jak sami widzicie mam wszystkie opcje przyciemnione, a bb code się rozkracza. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Morrdechaj Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 boże człowieku skończ nabijać posty pisząc glupoty -,- czy ty wiesz wgl do czego jest ten progaram ASC, bo chyba nie ;d Sam mam ten problem i ani java ani flash nie pomogło a próbowałem wiele rzeczy, wina leży po stronie Forum, bo ma 4 komputerach gdzie wchodziłem na forum i miałem mozille jest ten problem, więc pisze przez chroma. Czyli reasumując problem leży albo po stronie forum albo Mozilli Pisze ciągle głupoty? aha, czyli ty piszesz sensownie?. ASC wyczyszcza rejestr, historie/ciasteczka każdej przeglądarki i przy okazji czyści system. Więc ty próbujesz nabić posta w nędzny sposób pisząc że pisze głupoty. Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up Tak tyle że ASC to to samo co CCleaner którego jak napisałem, używałem Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Immoral Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Też to mam . Technik niby ma się tym zająć. Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Odziwo na netbooku nie mam tych opcji na na PC wszystko działa jak powinno. Nie wiem od czego to zależy. Na obu komputerach używam chrome. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nie wiem czy masz tak samo, ale kiedyś miałem inny wygląd tego okna w którym się pisze, a teraz również mam jakieś dziwne znaki.Nawet teraz w tym oknie nie da rady wstawiać cytatów i innych, jak sami widzicie mam wszystkie opcje przyciemnione, a bb code się rozkracza. Wciśnij pstryczek pierwszy od lewej. Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzięki mój zbawco. Jaki fail. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Lenartowy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 już to pisałem... "sprawa przekazana naszemu technikowi" i chuja więcej... Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
TenStylOdLajka Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Naprawili driver error'y to i to naprawią. Też to miałem, lecz u mnie błąd się już nie pojawia. ;-) Odnośnik do komentarza
DesoPL Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 U mnie to pojawia się co jakiś czas... W tym roku już drugi raz to ostatnio miałem... Tesche o tym wie, ale nie zbadane są wyroki techników na MPC. Odnośnik do komentarza
RMCF1902 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Napisz do Technika forum, On pomaga naprawiać takie rzeczy. Sygna by Cristiano Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.