Skocz do zawartości

[Rozstrzygnięte][Problem]MPC

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm Napiszę tu.

Ostatnio na forum nie mogę odpowiadać na posty klikając na "Napisz" tylko kliknąć więcej opcji i dopiero napisać.

Po za tym jak Edytuję swój post to są jakieś dziwnie znaki %[] itp. i nie mam paska z BBcode,kolory itd.

Próbowałem wyczyścić Cookies CCleanerem 3x normalnie przeglądarką pare razy.

Też zmieniałem przeglądarkę na inną(Google/Mozilla)

Nic nie dało.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Pobierz advanced system care, wyczyść rejestr, usuń wszystko związane z tą przeglądarką i zainstaluj ją na nowo, reinstal javy, pobierz flash playera najnowszą wersje (zreinstaluj go jak masz najnowszą). Powinno pomóc.

boże człowieku skończ nabijać posty pisząc glupoty -,-

czy ty wiesz wgl do czego jest ten progaram ASC, bo chyba nie ;d

Sam mam ten problem i ani java ani flash nie pomogło a próbowałem wiele rzeczy, wina leży po stronie Forum, bo ma 4 komputerach gdzie wchodziłem na forum i miałem mozille jest ten problem, więc pisze przez chroma.

Czyli reasumując problem leży albo po stronie forum albo Mozilli ;)

Nie wiem czy masz tak samo, ale kiedyś miałem inny wygląd tego okna w którym się pisze, a teraz również mam jakieś dziwne znaki.Nawet teraz w tym oknie nie da rady wstawiać cytatów i innych, jak sami widzicie mam wszystkie opcje przyciemnione, a bb code się rozkracza.

1376914493-U382581.png

boże człowieku skończ nabijać posty pisząc glupoty -,-

czy ty wiesz wgl do czego jest ten progaram ASC, bo chyba nie ;d

Sam mam ten problem i ani java ani flash nie pomogło a próbowałem wiele rzeczy, wina leży po stronie Forum, bo ma 4 komputerach gdzie wchodziłem na forum i miałem mozille jest ten problem, więc pisze przez chroma.

Czyli reasumując problem leży albo po stronie forum albo Mozilli ;)

Pisze ciągle głupoty? aha, czyli ty piszesz sensownie?. ASC wyczyszcza rejestr, historie/ciasteczka każdej przeglądarki i przy okazji czyści system. Więc ty próbujesz nabić posta w nędzny sposób pisząc że pisze głupoty.

Nie wiem czy masz tak samo, ale kiedyś miałem inny wygląd tego okna w którym się pisze, a teraz również mam jakieś dziwne znaki.Nawet teraz w tym oknie nie da rady wstawiać cytatów i innych, jak sami widzicie mam wszystkie opcje przyciemnione, a bb code się rozkracza.

1376914493-U382581.png

Wciśnij pstryczek pierwszy od lewej.

już to pisałem...

"sprawa przekazana naszemu technikowi"

i chuja więcej...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Rozstrzygnięte][Problem]MPC   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...