Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skile

Ascott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

gram w aiona od kilku dni i dobilem jakos ten 18 lv ale masakrycznie... w ogole nie ogarniam skili. na 18 lvl mam pol paska skili ktore niektore swieca niektore nie swieca raz sie je da uzywac raz nie da sie uzywac :O ktos potrafi to tak scisle i zwiezle opisac jak tych skili uzywac? bo chyba raczej nie normalne ze mam pol paska a raczej 3/4 skili i jak walcze to cisne od 1 do 8 na cyfrach + kombinacje i jeszcze myszka ;p

ja jestem ogolnie zielony w grach tego typu bo jedyna moja gra tego typu to metin2 co wiadomo ze bylo 6 skili i dziekuje a tu jest sto tysiecy.

sory jesl robie z siebie buraka ze nieoganriam ale dla mnie to czarna magia a gra mi sie podoba :)

gram eee jak tam pisze przy wlaczaniu asassynka :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Wciśnij "k" i bodajże prawy górny róg Chains albo coś w tym stylu. Ewentualnie "Łańcuchy" albo jakieś inne dziadostwo w tym idiotycznym spolszczeniu. Pierwsze okno, które Ci się pojawi to są skille chainowe, że jeden następuje po drugim, to jest wciskasz powiedzmy coś do domyślnie masz na 2 i po tym wyskakuje kolejny, który przedłużasz też wciskając 2. Nie musisz tego drugiego skilla, który się pojawia wrzucać na pasek skilli ponieważ pojawi Ci się automatycznie jak użyjesz pierwszy i w innej sytuacji nie będziesz go mógł użyć.

W opisie skilla masz informację, że jest to skill z łańcuszka i następuje po czymś.

Trzeba czytać.

Opublikowano

Wciśnij "k" i bodajże prawy górny róg Chains albo coś w tym stylu. Ewentualnie "Łańcuchy" albo jakieś inne dziadostwo w tym idiotycznym spolszczeniu. Pierwsze okno, które Ci się pojawi to są skille chainowe, że jeden następuje po drugim, to jest wciskasz powiedzmy coś do domyślnie masz na 2 i po tym wyskakuje kolejny, który przedłużasz też wciskając 2. Nie musisz tego drugiego skilla, który się pojawia wrzucać na pasek skilli ponieważ pojawi Ci się automatycznie jak użyjesz pierwszy i w innej sytuacji nie będziesz go mógł użyć.

W opisie skilla masz informację, że jest to skill z łańcuszka i następuje po czymś.

Trzeba czytać.

mistrzu czytam ale naprawde ja nie gram w take gry bo ja nie mam czasu na to. teraz tylko mnie cos pokusilo i gram. dotego gram na serwerze uk zamiast na PL bo nawet serwerow nie ogarnalem.. megafacepalm :) ale Twoja pomoc juz duzo pomoze :D

czyli ze z lanucha daje tego 1 skila a po nim ten z lanucha sam powinien wyskoczyc zeby uzyc? tak to zroziumoalem ok sprawdze :)

P.S. nie da sie przerzucić postaci z UK na PL?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Tak, jeśli po skillu następuje inny to po użyciu pierwszego automatycznie wyskoczy drugi. Na paskach powinieneś mieć bazowe, którymi budujesz łańcuszek.

Dodatkowo w zależności od klasy mogą Ci się pojawić dodatkowe skille mniej więcej na środku ekranu - są to dodatkowe skille wyskakujące gdy zostanie spełniony jakiś warunek, np. templarowi pojawiają się dodatkowe 4 skille gdy zablokuje atak przeciwnika i może 2x zaatakować, 1x zestunować lub zwiększyć sobie atk fizyczny na chwilę. Chanter z tego co się orientuję ma dodatkowe skille atakujące i stuny gdy sparuje atak przeciwnika. Sin chyba ma gdy takowy uniknie, to znaczy przeciwnik nie trafi = Ty możesz coś zrobić. Ręki sobie za to o sinie uciąć nie dam bo nie grałem nigdy tą klasą, ale działa to na takiej zasadzie.

Nope, nie da się przerzucać postaci. Jeśli chcesz zrobić postać na innym serwerze to w oknie wyboru postaci w lewym dolnym rogu masz do tego opcję. Barus to PL serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...