suzumaki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam.. jest taki problem że nie umiem wypełniać tych reklam ;c Pomożecie? nie chodzi mi o darmowe reklamy tylko te np. "Angry Birds!" Wiem że krok 1 to: 1. Wejdz na strone WarRocka zaloguj się i nacisnij Charge Ur nexon cash. 2. Wybierz Country Poland. 3.Wybierz reklamę i co dalej? (?) Proszę o pomoc (sypię lajkami :P) Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1 Wybierasz jakąs reklame. Spis: http://www.mpcforum.pl/topic/773362-spis-aktualnych-reklam-nexon-cash/ 2. Zapewne ci wyskoczy aby podac twój nr tefefonu, Polecem ci dac numer na karte bo na abonament to ci moze w chuj kase zabrac. I polecam ci kupic starter za 5 zł. 3. Podajesz swój nr telefonu i przychodzi ci sms (oczywiscie przenosi cie na inna strone). 4. Czekaj az pojawia ci sie NX i anuluj usługe poniewaz co tydzien (czy tam co 1 miech bedzie ci przychodził sms który kosztuje ok 6zł). Odnośnik do komentarza
suzumaki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzięki! O to mi chodziło.. Czyli jak jest np. Start TAK na np 60855 to wyslac to.. czekac az dojdą NX max ile czasu??? Aha i czy każda reklama działa? czy większość działa czy nie? Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie, powinno ci samo dojsc i jak bedziesz mial NX to wyslij sms i anuluj, (powinno ci przyjsc jak anulowac). Odnośnik do komentarza
suzumaki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak anulować to wiem.. Stop tak na np 86595 Ok dzięki wielkie i do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.