Antansher Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Adres IP: SPECIALPVP.CSRV.PL Nazwa Serwera: SPECIAL-PVPWersja: 1.6.2 - Oczywiście Typ Serwera: DedykowanyWhiteList: WyłączoneTryb Gry: PVPIlosc Slotow: 40 - Planowane powiększenie do 80Zwierzeta: WłączonePotwory: WyłączonePVP: WłączoneOdpowiednio dobrane na serwer PVP.DashPVP-Special zabierze cię na wspaniała przygodę po świecie PVP. Mamy dużą mapę oraz wiele ciekawych budowli które na pewno ci się spodobają, schowane na mapie skrzynie z ciekawymi nagrodami to kolejna rzecz która umili ci pobyt na naszym serwerze. Za zabicie gracza otrzymujesz 15 XP oraz 150$ za które możesz kupić enchanty na przedmioty! Istnieje możliwość zakupu rangi vip informacje o tej randze znajdziesz wykonując komendę /vip.ss'y I wiele innych! Rekomendacja TenStylOdLajka: TO JEST OFICJALNY TEMAT! zapraszam Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
LexiR Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1 jestem Serwer super licze ze bedzie 80 slotow CutterNC sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
dawidek951 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Może bym odzyskał eq? bo dzisiaj o godzinie 13.00 grałem na waszym serwerze w diax eq miałem 6 koksów 10zlotych miecz ostrość V ogien 2 i eq Prot 4 i 3 no więc jestem na waszym serwerze gram bije się bije od razu wywaliło mnie z waszego serwera i pisze ze wasz serwer jest wylączony i po 10min wchodze patrzę i eq nie ma więc spoko tyle kasy co musiałem zbierać a teraz jakieś dzieciaki NEO mają moje eq ... Odnośnik do komentarza
dawidek951 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 hmm? Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 UP coś tu jest nie tak, jeżeli serwer kicka to CombatLog nie liczy tego, jako ucieczkę z walki. Prawdopodobnie miałeś jakąś przerwę z internetem. UP2 Będzie będzie tylko musimy zdobyć graczy! Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
dawidek951 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To co moje eq poszło się je***** wgl z walki nie uciekałem a z netem problemów nie miałem tez Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @UP niestety nie mam podstaw aby oddać ci to eq. Równie dobrze mogłeś dednąć, i wymyślić taka historyjkę aby to eq odzyskać - nic nie sugeruje. Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
GoodLife Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Serwer ciekawy i na pewno godny polecenia, potrzeba tylko graczy! I trochę się długo wchodzi na serwer, ale to już chyba z winy craftserve. Życzę Sukcesów. By TwisT™ Tuty : Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów ! http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/ LitleSky ! http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/ RedStone i Mechanizmy http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/ Jak postawić serwer na VPS http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/ Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Serwer ciekawy i na pewno godny polecenia, potrzeba tylko graczy! I trochę się długo wchodzi na serwer, ale to już chyba z winy craftserve. Życzę Sukcesów. Tak długi czas oczekiwania na serwer, jest z winy hostingu. Pisałem w tej sprawie do nich i właśnie oczekuje odpowiedzi. Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ODS. Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
MVozik Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Polecam Serwer Bardzo fajna atmosfera bonusowe Ukryte Skrzynie Poprostu mozna gra x Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zapraszam. Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 UWAGA! Proszę, wszystkich graczy zainteresowanych kupnem jakiejś z usług. Napisać dlaczego ją kupujecie, i co jeszcze polepszyć lub dodać, aby chętniej ją kupować. (Można też proponować nowe usługi) Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zapraszamy. zapraszam Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
damian123457 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Czemu serwer off ? Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Craftserve, miało jakieś awarie ale już wszystko działa! Zalecam użycie IP specialpvp.csrv.cc Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zapraszam Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 zapraszam Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zapraszam Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Antansher Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Zapraszamy! Dodano 1vs1! Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.