Golden™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ten problem występuje w warrocku i combat arms, nie wiem juz co zrobic. A mianowicie po zmienieniu ustawien, te nie zapisuja sie, nawet po ponownym wlaczeniu gry. Musze zmienic koniecznie rozdzielczosc, te czarne paski po bokach sa upierdliwe. Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No to tu moje pytanko . Dajesz przycisk save? Mozesz jeszcze zrobic tak: Dajesz reset ustawien i znowu zmieniasz rozdzielczosc i save. Jeszcze mozesz wcisnąc "cheack files" znajduje sie on pod Game start. Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 check filesowalem, "sejwowałem", robilem tak jak mowisz. Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ustaw na monitorze.. <_<W nowszych jest przycisk AUTO który sam ustawia rozdzielczość. W starszych ustawiasz ręcznie w MENU. Przyciskami na monitorze. Zazwyczaj są w okolicach przycisku zasilania. Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie rozumiem o co ci chodzi, rozdzielczość w monitorze jest ok, gram na laptopie. I tu nie chodzi tylko o rozdzielczosc, bo nie wyobrazam sobie gry na low detalach Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak włączysz grę to ustaw. Albo jeśli mówisz że ustawienia się nie zapisują to edytuj plik WarRock.ini w głównym folderze i tam ustaw taką rozdzielczość jaką masz na monitorze. Czyli sprawdź jaka jest, otwórz plik i w miejscu gdzie jest rozdzielczość to ustaw taką, zapisz plik i odpal grę. Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a można podobnym sposobem ustawic najwyzsze ustawienia graficzne? Kurwa, teraz warrock mi sie nie wlacza Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a można podobnym sposobem ustawic najwyzsze ustawienia graficzne? Kurwa, teraz warrock mi sie nie wlacza Zgaduję że zainteresowało Cię również 24749014 i pół innych rzeczy zawartych w tym pliku Może źle wpisałeś tą rozdzielczość? Wpisz tą która była wcześniej i powinien się włączyć, jeśli nie to pewnie kopałeś też coś innego. I tak w ogóle to jak to możliwe że rozdzielczość w ustawieniach Ci się nie zapisuje? 8S Zapewne klikasz reset zamiast save. Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nie jestem debilem, klikam save. Zrobie reinstalla. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.