PLK_Grzesiek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam! Mam problem. Mój sim jest lekarzem w szpitalu i poewnego dnia zaprzyjaźnił się z Adrianem Jakimśtam . Zaznacza mi jako przyjaciółkę dziewczyną, choć mam z nią lepsze stosunki, niż z Adrianem, a jednak dla Adriana mam opcje pocałuj zaproponuj ślub ? A Julia nie ma nawet pocałunku. Mój sim ma pragnienia flirtuj z Adrian, wziąć ślub z Adrian. Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jakiś bug ci się zdażył, zrób reinstall gry, ale przed tym musisz swój save, gdzieś zapisać na np. dysku, lub jakimś folderze, lub nawet na pulpicie A więc reinstalka gry pomoże. Jeśli nie pisz w odp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLK_Grzesiek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A da się go zabić? oczywiście z hacków, ale wtedy może się poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Niewiem czy to coś da, ale można spróbować oczywiście, hacki do The Sims 2, można pobrać bezpośrednio z internetu i ich zainstalowania. Spróbuj, jeśli to ci aż tak przeszkadza, no to zrób to Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elitarny-RPK Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 hahaah pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pestka. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jakiś bug ci się zdażył, zrób reinstall gry, ale przed tym musisz swój save, gdzieś zapisać na np. dysku, lub jakimś folderze, lub nawet na pulpicie A więc reinstalka gry pomoże. Jeśli nie pisz w odp. Pozdrawiam. Przecież to nie żaden bug, reinstall nic nie da. Możesz go zabić tradycyjnym sposobem czyli zabrać go na basen a potem usunąć drabinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zamykam, ponieważ zaczyna się nabijanie postów, a właściciel tematu, już mi napisał, że problem rozwiązany, z tym problemem w grze... Pozdrawiam! TEMAT ZAMKNIĘTY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.