Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Chce odzykac permy( dostalem bana)

trzeci323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Dostałem bana moj nick to Grubykiller_ nie wieim za co dostalem bana.Ale nie chodzi mi o dowiedzenie sie tego tylko chce sie dowiedziec czy moge odzyskac permy ktore mialem na tym koncie byly to cqb g18 cobar i spec raven( wygrany z paczki) Ludzi na Ts mi mowili "zakladasz nowe konto i piszesz supporta do nexona ze chcesz odzykac permy na to konto o nicku: xxxxx i powiedz ze to sa twoje pieniadze ktore wydalaes na nie i chcesz je odzyakac, mi oddali" tak mi powiedzieli. Jak myslicie warto probowac czy nexon nie odda?

.

.

.

.

.

Opublikowano

Nie oddadzą Ci permów z konta. Nawet gdyby tam nie było bana, to nie ma takiej możliwości.

Nexon nie patrzy ile wydałeś. Są osoby z platynką i diamondem i mają tam bana na perma.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1028690-Bug-Abuse-GrubyKiller_

Masz tu jest za co. Moim zdaniem dobrze Ci tak. Mimo iż jestem Polakiem uważam, że zasłużyłeś sobie. Koniec hulanki, ludzi raportują za bugi i dobrze, skończy sie to jebane bugowanie na cw i inne gówna.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Żeby jeszcze upewnić kolege (bo może mu trzeba 100 postów do przekonania)

PERMÓW NIE ODZYSKASZ KONIEC. Może to na przyszłość Cię nauczy nie wydawać kasę na gry, kolejno nie oszukiwać w grze i grać fair. Rób nowe konto i graj od nowa albo znajdź sobie inną grę.

Opublikowano

możecie to wziąc za spam, fuck that

Zapamiętaj sobie Nexon to dziwka, która sprzeda Ci zioło, a potem wjebie Cie do pierdla ;)

po prostu graj, a nie dostaniesz bana.

Nie oddadzą Ci niczego, możesz liczyć jedynie na odpowiedź, to i tak dużo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...