bocurkocur Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 witam szukam moda na weak pointy który obejmie każdy czołg bo wgrałem sobie ten mod i są kolorowe czołgi ale tylko V tiery , jak jest mod na weak pointy to bardzo proszę o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na niskie tiery nie ma moda, bo każdy każdego praktycznie przebija. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazzyPoland Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Polecam po prostu nauczyć się, że w prawie każdy czołg wchodzą strzały w brzuszek ( dolna płyta na przodzie czołgu ) oraz właz dowódcy, taki właz na wieży czołgu Hitzone masz tutaj: http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/ HitZones Shaded v5.9(0.8.7) *Lemon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alemamfaze Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 na niskie tiery nie ma hitzonow @off ja tych hitzonow nie mam, bo moim zdaniem szpeca gre... wole widziec ladnie wygladajace czolgi a nie jakies kolorowe. a weakspoty latwo zauwazyc, dzialko, wlaz dowodcy, albo dolna plyta. Age is just a number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocurkocur Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 dzieki , wystarczy że będę wiedzial w co strzelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVessu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jedną poradę mogę Ci dać. Jeżeli widzisz AT 8, a masz penetracje 100 lub mniej (do 80) to od przodu przebijesz go z palcem w du***. Strzelasz w tą "dobudówkę" z lewej strony (jeżeli jesteś ustawiony do niego przodem, to ta dobudówka będzie z lewej strony). Z przodu ta "dobudówka" ma 70 mm grubości, a z boku 50 mm. Z tyłu już nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_1993 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Polecam po prostu nauczyć się, że w prawie każdy czołg wchodzą strzały w brzuszek ( dolna płyta na przodzie czołgu ) oraz właz dowódcy, taki właz na wieży czołgu Hitzone masz tutaj: http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/ HitZones Shaded v5.9(0.8.7) *Lemon w e75 bym nie powiedzial ze w brzuszek wchodzi caly czas ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.