sebasku Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam mam jedno konto 30 lvl i drugie 7 lvl i tak na 7 lvl mam: Akali, Alistar, Tristiana 400rp coś kolo 500pz na 30 lvl mam: Lux, Leona, Janna, Alistar, Tristiana, Kayle, Anivia, Master Yi, Veigar, Nasus, Garen, Ryze, (wypisałem tylko pare co mam takto reszta nick PremoLisanna) 4,9k pz i 720 rp I tak nie wiem czy grać dalej na tym noob 30 lvl bo mam tam po prostu za dużo tanich postaci w sensie takim że głownie mam postacie za 1350 i 450 a za 6300 zero mam ezreala lux leona i pare postaci za 3150 z 4 a takto reszta poniżej I moje pytanie brzmi grać na 7 lvlu (o rp na tym 30 lvl poproszę o przeniesienie na 7 lvl może przeniosą a jak nie to kupie sobie championa z tych na tamtego 7 lvla) czy grać dalej na tym 30 lvl? @EDIT Dobra temat można zamknąć będę grał na 30 jak dobije 10 na "noob" koncie lecą like za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruss Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Po co miał byś grać od nowa? Na 30 lvlu miał byś identyczną ilość IP, i takie same champy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abstynent12312 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 graj na 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.