Skocz do zawartości

[Szukam]Cheat do fifa 13

dariuszw1277

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma cheatów, do Fify 13, jest tylko Trailer, ktory w trybie Multi, może dawać kasę i wygrywać sam mecze, więc pobierz trailer, jeśli ci zależy, wpisz poprostu w Google, to chyba jest łatwe co nie ?

A więc, musisz trailera pobrać, on nie ma jakiejś nazwy, tylko poprostu Trailer do Fifa 13 na PC :P

Pozdrawiam.

dariuszw1277, nie rozumiesz ?

Nie ma cheatów do Fify 13, na kase, ani żadne inne atrakcje, jest tylko trailer do fify 13, na MultiPlayer, ale i tak dostaniesz bana i się nie nagrasz -,-

A więc nie ma cheatów do Fify13, przeszukałem już dawno cały internet i nie było, tylko ten trailer.

Pozdrawiam.

P.S.Jeśli chcesz abym zamknął temat to napisz w odp, bo na co dalej zaciągać.

Kurwa co za ludzie. Koleś sobie musiał sam znaleźć, bo debilny KidMod się będzie z nim kłócił. Co za ludzie, w ogóle kurwa, kto Wam dał takie rangi jak nie umiecie czytać.

DO KARIERY CZYLI KURWA OFFLINE. Jak nie ma cheatów - sam CheatEngine może posłużyć już za cheata, więc co ty mi tu dziewczynko pierdolisz.

A wy mu próbujecie wkręcić TRAINERA [żadnego kurwa Trailera tylko Trainer].

Co za ludzie, tacy powinni mieć zakaz wstępu, a temu jeszcze KidModa dali...

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Szukam]Cheat do fifa 13   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...