dariuszw1277 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam poszukuje cheat'a do FIFY 13, chodzi mi o to zeby do kariery kase dawalo .... nie chce cheat engine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie ma cheatów, do Fify 13, jest tylko Trailer, ktory w trybie Multi, może dawać kasę i wygrywać sam mecze, więc pobierz trailer, jeśli ci zależy, wpisz poprostu w Google, to chyba jest łatwe co nie ? A więc, musisz trailera pobrać, on nie ma jakiejś nazwy, tylko poprostu Trailer do Fifa 13 na PC :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Takie programy nie istnieją. Jest tylko trainer ale ban gwarantowany. Chyba, że masz 2 konta to możesz z jednego przekładać kasę na drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszw1277 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 HALO MI CHODZI DO KARIERY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 dariuszw1277, nie rozumiesz ? Nie ma cheatów do Fify 13, na kase, ani żadne inne atrakcje, jest tylko trailer do fify 13, na MultiPlayer, ale i tak dostaniesz bana i się nie nagrasz -,- A więc nie ma cheatów do Fify13, przeszukałem już dawno cały internet i nie było, tylko ten trailer. Pozdrawiam. P.S.Jeśli chcesz abym zamknął temat to napisz w odp, bo na co dalej zaciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszw1277 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nie ma ? Ops.? http://www.cheathappens.com/19166-PC-FIFA_13_cheats Teraz nie ch mi ktos wyjasni jak to sciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To jest trailer ? Nie rozumiesz ? Trailer to nie cheat, do gry, to co ci mówiłem, to jest TYLKO NA MULTIPLAYER! Boże, najpierw czytaj, potem pisz -,- Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxxus Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kurwa co za ludzie. Koleś sobie musiał sam znaleźć, bo debilny KidMod się będzie z nim kłócił. Co za ludzie, w ogóle kurwa, kto Wam dał takie rangi jak nie umiecie czytać. DO KARIERY CZYLI KURWA OFFLINE. Jak nie ma cheatów - sam CheatEngine może posłużyć już za cheata, więc co ty mi tu dziewczynko pierdolisz. A wy mu próbujecie wkręcić TRAINERA [żadnego kurwa Trailera tylko Trainer]. Co za ludzie, tacy powinni mieć zakaz wstępu, a temu jeszcze KidModa dali... Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NECops Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opcja jest jedna Cheat Engine ale to przecież strasznie prosty program a jeśli ci brakuje kasy na pensje to poprostu dodaj kase a potem inlokacje budżetu czy jakoś tak zrób i gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombayu87 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Znacie trainera do fify 13 który działa na 100% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.