Skocz do zawartości

[Pytanie]Misje poboczne

BlackInferno

Rekomendowane odpowiedzi

Natknął ktoś z Was się na nie? Ja przed chwilą grałem normala, miałem w teamie Kha`Zix`a, on zabił Rengara i pojawił się napis:

f9fdb4b295dbd.png

Wiem, że na tym forum jest już temat o ukrytej pasywce Kazika i Rengara, ale tu możemy popisać o innych misjach pobocznych.

Poczytałem o tym trochę w internecie i dzięki tej misji Kha`Zix miał możliwość 4 ulepszenia, a Rengar miał ulepszenie do jakiegoś itemu. Zadanie jest jeszcze, że Rengar zabije Kha`Zixa na 16 poziomie z jakimś tam naszyjnikiem.

Tak samo czytałem że Ashe albo Lissandra zabije Trundle albo Lissandrę to też jest jakieś zadanie albo na odwrót mogą się zabić, to też uzna.

Co o tym sądzicie? Wypowiedzcie się, jak mieliście takie coś.

AxeePL.png

Jest ich bardzo dużo... Np: sojusznicy o poziomie mniejszym lub takim samym jak Dzidalka dostają 5 exp na 5 sekund, gdy zilean zabije Volibeara dostaje bonus golda i na odwrót, gdy activia napisze coś podczas działania passywki to na chcacie będzie napisane eggnivia zamiast activia. Każdy ninja dostaje -1hp za każdego ninję w teamie, bo ninje pracują samodzielnie. Każda postać z okularami dostaje o 1 dmg. mniej. Gdy skarner będzie siedzieć w krzakach dwanaście sekund może powiedzieć unikalny żart : Skar, Skar, SKARNER. Gdy thresh zabije nunu dostaje 2 dusze, bonusowo od jego yeti. Tak samo jest z sejuani. Zac rośnie, gdy dostaje bonusowe Hp. Gdy leona naznaczy zyrę swoją passywką, to model roślin i jej nieznacznie wzrośnie, gdy maokai przebywa bardzo blisko zyry, dostaje ona +1 do MS. Kiedy sion zabije zyre i na odwrót dostaje bonusowy gold w postaci 2, nawiązanie do gry ,,Plants vs Zombies''.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Jest ich bardzo dużo... Np: sojusznicy o poziomie mniejszym lub takim samym jak Dzidalka dostają 5 exp na 5 sekund, gdy zilean zabije Volibeara dostaje bonus golda i na odwrót, gdy activia napisze coś podczas działania passywki to na chcacie będzie napisane eggnivia zamiast activia. Każdy ninja dostaje -1hp za każdego ninję w teamie, bo ninje pracują samodzielnie. Każda postać z okularami dostaje o 1 dmg. mniej. Gdy skarner będzie siedzieć w krzakach dwanaście sekund może powiedzieć unikalny żart : Skar, Skar, SKARNER. Gdy thresh zabije nunu dostaje 2 dusze, bonusowo od jego yeti. Tak samo jest z sejuani. Zac rośnie, gdy dostaje bonusowe Hp. Gdy leona naznaczy zyrę swoją passywką, to model roślin i jej nieznacznie wzrośnie, gdy maokai przebywa bardzo blisko zyry, dostaje ona +1 do MS. Kiedy sion zabije zyre i na odwrót dostaje bonusowy gold w postaci 2, nawiązanie do gry ,,Plants vs Zombies''.

To nie są misje poboczne tylko Easter Eggi ...

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Z tego co wiem to istnieję jedynie misja z Kazikiem i Rengarem. Jeżeli Rengar i Kazik nabiją po 16 poziomie pojawia się misja ''Wielkie polowanie'' czy coś takiego. Polega to na tym, że jeżeli RENGAR zabije KHA'ZIXA otrzymuję bonus do swojego naszyjnika (nie pamiętam jaki ale mocny). Natomiast jeżeli KHA'ZIX zabiję RENGARA dostaję 4 ulepszenie do skilla i niszczy xDD. Jest jeszcze jedna taka misja i o ile się nie mylę to pojawia się po wbiciu 16lvl Ashe czy kimś. Warunek jest taki, że w jednej drużynie musi być Ashe a w drugiej Trundle lub Sejuani. Po wbiciu 16lvl pojawia się misja polegająca na walce o tron. Jeżeli Ashe zabiję Trundla lub Sejuani otrzymuje koronę (normalnie ją widać jak biega itd..) poszukaj na yt tam wszystko jest pokazane jak to wygląda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Misje poboczne   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...