Skocz do zawartości

Problem z grą

CodeBlack

Rekomendowane odpowiedzi

• Witam posiadam laptopa Asus z oryginalnym Win7 wot działal bez problemu na srednich ustawieniach.Przed patchem 8.7 wyjechałem na wakacje na 2 tyg,po powrocie sciagneła mi się aktualizacja i rozegrałem kilka bitew wszytsko było ok.Na drugi dzień po odpaleniu launchera zaczęło mi coś pobierać po chwili zauważyłem ze jest to aż 7gb wtf?? wszedłem do folderu z gra wszytsko jest (wazył ok 9/10 gb) następnie musiałem zrobić formata i po jego zrobienu sciagnolem plik instalacyjy ze strony,nastepnie odpalam launchera aby pobrać gre i nic się nie dzieje... sprawdzałem w procesach ze WotLaucher pojawia się na chwile ale znika po ok 10 sek probowalem jak administrator bez antywirusa i nic nie pomoglo nei znam się za bardzo na systemach itp. Wiec jeżeli ktos pomoze to będzie git;)

You cannot keep out your own fear

Może też być opcja, że nie masz zaktualizowanego IE (Internet Explorer), musisz mieć minimalnie wersje 8, ja też tak miałem, jeśli to nie to, to net.farmework, a jeśli jeszcze nie to, to biblioteki Virtual C+++ ;)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Problem z grą   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...