CodeBlack Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam posiadam laptopa Asus z oryginalnym Win7 wot działal bez problemu na srednich ustawieniach.Przed patchem 8.7 wyjechałem na wakacje na 2 tyg,po powrocie sciagneła mi się aktualizacja i rozegrałem kilka bitew wszytsko było ok.Na drugi dzień po odpaleniu launchera zaczęło mi coś pobierać po chwili zauważyłem ze jest to aż 7gb wtf?? wszedłem do folderu z gra wszytsko jest (wazył ok 9/10 gb) następnie musiałem zrobić formata i po jego zrobienu sciagnolem plik instalacyjy ze strony,nastepnie odpalam launchera aby pobrać gre i nic się nie dzieje... sprawdzałem w procesach ze WotLaucher pojawia się na chwile ale znika po ok 10 sek probowalem jak administrator bez antywirusa i nic nie pomoglo nei znam się za bardzo na systemach itp. Wiec jeżeli ktos pomoze to będzie git;) You cannot keep out your own fear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazzyPoland Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Sprawdź czy masz net frameworka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu39 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Może też być opcja, że nie masz zaktualizowanego IE (Internet Explorer), musisz mieć minimalnie wersje 8, ja też tak miałem, jeśli to nie to, to net.farmework, a jeśli jeszcze nie to, to biblioteki Virtual C+++ Pomogłem? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeBlack Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Freameworka mam 4.5 c++ 2008 a explorera chyba 9 pozatym system sam się aktualizuje,a problem jest nadal You cannot keep out your own fear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu39 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Usuń cały folder WOT'a, ten z %appdata% też, i pobierz na nowo. Powinno dać radę. Pomogłem? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.