Skocz do zawartości

[Szukam] telefon do 300 - 400 zl

Rekomendowane odpowiedzi

Niezły żart, lecz nie czas na to. Sam mam Xperię U i jest całkiem niezła. Fajnie wygląda, po przejściu z GB na ICS o wiele wydajniejsza, jednak ma ekran 3,5 i brak karty pamięci cala dlatego jednak polecałbym Solę, ponieważ gry sporo ważą, chociażby taki Batman, aż 1GB! No i trochę większy ekran dla wygodniejszego grania. Chociaż szczerze mówiąc, skoro kupujesz smartphona tylko i wyłącznie dla gier to sobie daruj. Też byłem na gierki napalony, ale tak naprawdę te większe produkcję jak np. Modern Combat 4 itd. niby wyglądają fajnie, ale są nudne jak cholera. Znudzą ci się po jednym dniu. Ogólnie niby są te wszystkie mniejsze gry jak chociażby Angry Birds ale one także prędzej czy później ci się nudzą. Lepiej kup PSP, ekran 5 cali i przyciski to jest to czego potrzebujesz. Sam nawet myślę nad zakupem. Pozdrawiam.

Za 400 zł telefon do gier? To chyba jakaś kpina. Rozumiem że nie masz dużo pieniędzy ale nie możesz mieć dużych wymagań. Ale w tej cenie najlepsza będzie Xperia sola albo może ci się uda kupić Ace 2. Bierz tylko dwurdzeniowe procesory, na 1rdz. Żadna lepsza gra nie pójdzie.

A Xperia Play... Albo chcesz telefon albo przenośna konsolę do gier. Imo na Xperia Play nie gra się wygodnie. Nie mówiąc już o wygodzie normalnego użytkowania bo telefon jest bardzo gruby i ciężki. A ramu ma i tak mało jak na telefon do gier. 512mb ramu na androidzie po prostu nie wystarcza. To nie windows.

Wysłane z Xperia L za pomocą Tapatalka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Szukam] telefon do 300   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...