JAchcePLACKI Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam!Niedawno zacząłem grać w cube world i jestem łotrzykiem (rogue) i gram assassinem i nie wiem czy powienienem mieć 2 miecze czy longsword.Każda pomoc zostanie oceniona pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beater Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Katana jest nie tylko bardzo uniwersalna ,ale i potrafi zadać niesamowicie wielki dmg,bo ma zbugowany przelicznik lekko na wyższym poziomie katana czyni cuda sam sie przekonasz. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011 CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011 Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012 Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013 League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013 Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015 Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam - połowa 2018 I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotnik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 też polecam katane jest bardzo szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gheeed Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Katana może ma większy dmg, ale efektownie się gra z dwoma sztyletami. To zależy od Ciebie pograj trochę i się przekonasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najlepszy. Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 katana -dobre dmg -wolna sztylety -szybkie - ladny wyglad mniej dmg kazda bron ma swoje zalety i wady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.