Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oszukać survey?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tj. jestem na stronie (pewnie fake, ale chcę spróbować) że zanim cośtam zrobię muszę wypełnić surveya, a strona sprawdza czy go wypełniłem. Jak oszukać stronę, że wypełniłem ankietę? :D daje like

@edit znalazłem surver gdzie podaję imię i nazwisko oraz maila, czy jak podam fałszywe to coś mi grozi? :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak podasz fałszywe dane, to nic się nie stanie, człowieku. Po za tym pewnie będziesz musiał podać potem numer telefonu i wpisać otrzymany PIN. A te survey'e są tak zrobione, że nie da się ich oszukać. A wręcz zostały zrobione tak, że czasami same oszukują - nie zaliczają wykonanych ofert. ;)

1567846744.png
Opublikowano

Nie da się. Sam Kiedyś póbowałem, ale ostatecznie wyszło na tym, że zjadło mi 15 zł z konta. Po postu unikj takich ankiet i tyle

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

@yohito
Debilu? Kogo Ty nazywasz debilem? Takim kurwom jak Ty powinno się odcinać dostep do internetu bo tylko go zaśmiecacie tymi fake'ami.

Opublikowano

@offtop
@up i @up2 zgłoszeni

a co do tematu to gdzies była taka wtyczka ale ona tylko wyłączała surveye np. jak się na strone wchodzi. Nie da się inaczej.

Opublikowano

Ale to amerykanski survey, tj dziala na innej zasadzie: nie wpisujesz nr telefonu tylko swoje dane, po przeczytaniu regulaminu stwierdzilem ze zgadzasz sie na spam, ale zadnej kasy nie tracisz... a jak podam falszywego maila soamu nie bedzie ;D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@up

Jak dasz fałszywego maila to nic z tej ankiety ci nie wyjdzie, bo zazwyczaj maila trzeba potwierdzać.

A strony raczej w żaden sposób nie oszukasz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

oszukac oszukasz, usuniesz surveya ale nie klikniesz download bo pewnie to fake nawet jakbys zaplacil, bo ludzie tam wrzucaja powiedzmy 100 mb zdjec biebera spakowane w rar jako jakies cos i frajerzy placa za to a inni maja hajs

Opublikowano

oszukac oszukasz, usuniesz surveya ale nie klikniesz download bo pewnie to fake nawet jakbys zaplacil, bo ludzie tam wrzucaja powiedzmy 100 mb zdjec biebera spakowane w rar jako jakies cos i frajerzy placa za to a inni maja hajs

Te hostingi są zrobione tak, że wagę pliku podajesz sam, wrzucając plik choćby 0 kb :)

Opublikowano

@yohito

Debilu? Kogo Ty nazywasz debilem? Takim kurwom jak Ty powinno się odcinać dostep do internetu bo tylko go zaśmiecacie tymi fake'ami.

I co z tego? My na tym zarabiamy kasę, a Ty charujesz 10h dziennie (chyba, że jeszcze jesteś pod opieką rodziców) i wydajesz kasę ma takie ankiety bo musisz oszukiwać w grze albo myślisz, że kasa spadnie z nieba. Podziękuj polityką, że normalnej pracy nie ma.

Topic

Głównie w takich serwisach samemu wpisujesz jaki na mieć rozmiar plik więc nie musisz wrzucać tam tonę tapet.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja kilka razy próbowałem ukończyć te $#%%#@$^^% survey i kiedy ukończyłem je strona z downloadem miała to w du*ie

survey jest dziwne
Opublikowano

DIAMENTOWA ŁOPATA ZA ODKOP DLA TEGO PANA xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...