WiarygodnyNie Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam !Więc, chciałbym pożyczyć się płytę Windowsa 7 Home Premium 32 bit od kolegi. Czy mogę ? Tzn. czy mogę użyć tego kodu na mój komputer ? A może mogę użyć tylko płyty a potem będą wyskakiwać komunikaty, że mój windows jest nie orginalny ?Pozdrawiam i proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Płytę tak ale serial nie spowoduje aktywacji systemu If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiarygodnyNie Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Płytę tak ale serial nie spowoduje aktywacji systemu Ale poprzez samą płytę będę mógł korzystać z systemu normalnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xskiller Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czy kolega posiada płytkę BOX, jeżeli tak to będziesz mógł legalnie korzystać z systemu, natomiast jeżeli posiada OEM to jest to licencja na jeden komputer z jednym serialem i korzustanie z tego systemu będzie nielegalne. Co do instalacji zainstalujesz bez żadnych problemów OEM i BOX, jedynie może do Ciebie przyjść inspekcja z pytaniem czy posiada Pan oryginalne oprogramowanie systemu co w tych czasach brzmi jak bajka Robisz na własną odpowiedzialność Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Box i oem jest z licencja tylko na jedno stanowisko, na raz może być użyty tylko na jednym komputerze klucz. Zresztą bez nalepki licencyjnej i tak będzie nielegalny nawet z dobrym jakim jakimkolwiek kluczem If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.