Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tapety

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza to tylko nałożenie textury na rendery, nie podoba mi się.

Druga jest lepsza lecz chyba nic tutaj nie zrobiłeś poza jednym filtrem?

Regmannn

Opublikowano

Pierwsza kompletnie Ci nie wyszła. ;f Na niezbyt tematyczne tło nałożyłeś parę renderów. Druga jest ciekawa (taka abstrakcyjna), wygląda jak lizaczek. ;3 Musisz jeszcze poćwiczyć. :)

Opublikowano

Z BF'a Ci nawet fajnie wyszła, lecz te kolorowe obrazki jakoś mi nie pasują :C

A ten napis sam robiłeś ? render też sam dopasowałeś do tła czy na odwrót? czy to jest gotowiec ?

Regmannn

Opublikowano

nie tło znalazłem obrazki sam wtapiałem

ale to tak 4fun bo kolega chciał tapete

A jak chciałem nałożyć te obrazki to nic nie było widać tylko pare kresek ale jeszcze po próbuje coś z tym zrobić.

76561198342061369.png

Opublikowano

MGT i komentarze typu "Nie podoba mi się coś mi nie pasuje"... klękajcie narody.
Jeżeli chcesz tworzyć tapety to musisz na 100% popracować nad dobieraniem kolorów i kontrastu by pasowało wszystko do siebie.
Następnym krokiem, który spowodowałby, że tapety wyglądałyby dużo lepiej to światłocień a na samym końcu dopracuj typografię
i będziesz tworzył bardzo dobre tapety. Jeżeli sprawia Ci to przyjemność i chcesz dalej kontynuować przygodę z grafiką i wallpaperami musisz na pewno uczyć się tego co wymieniłem wyżej.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Z bf3, wygląda tak średnio. Lecz ta pierwsza tapeta jest bez ładu popracuj jeszcze trochę :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...