MorN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie wiem czy dobry dział ;d Siema, mam pewien problem. Chce sobie pograć z kolegą w aoe przez hamachi jednak coś nam nie idzie;/ Koledzie nie wyszukuje mojej gry. Jesteśmy w tej samej sieci hamachi, zapory off i antywirusy, na yt robiłem jakieś user.cfg jednak nic to nie daje, do skrótu dopisaliśmy " D:\Gry\Age of Empires III - Complete Collection\bin\Age3Launcher.exe" +noIntroCinematics OverrideAddress="adres hamachi" Override Address="adres hamachi" Nie wiem już co robić ;d Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hamak to syf, spróbujcie przez GameRangera. A jeśli przez GameRangera się nie uda, to znaczy że albo ty albo kolega. Musicie porty prze konfigurować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegazordZordon Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Hamachi kiepsko działa ostatnio tak jak kolega wyżej napisał gamerenger lub inny program emulujący sieć LAN. Z czym gamerenger wyszukuje graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestium Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 GR zawsze pomoze. Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka! http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knad. Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Chyba ze lacznosc przez hamaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.