xblasterx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam Mam pytanie... Jak edytować Options (tnz gdy juz w nie wejdziemy) Np chce usunac zakladke (krew | Kontakt) Ktory to plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrix197 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ale w folderach czy w grze ? Pomogłem ? Daj LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xblasterx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Folderach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xblasterx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pomoze ktos czy same randomy na tym 4um #_# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xblasterx Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Chcę to usunąć z mojego clienta CS.. Tylko w ktorym pliku sie to znajduje? CHCE SIE TEGO POZBYC!!! Za help Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xblasterx Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.