michci Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mam problem kiedy wpiszę kod w program. Bez kodu czyli same okienko aplikacji działa wszystko ok. Ale gdy już napiszę jakiś kod to wyskakuje mi właśnie oto taki błąd i nie wiem co zrobić. Przeinstalowałem parę razy framework 4.0 ale nic nadal to samo 1>------ Build started: Project: formtest, Configuration: Debug Win32 ------ 1> formtest.cpp 1>c:\users\komp\documents\visual studio 2010\projects\formtest\formtest\Form1.h(111): error C2039: 'start' : is not a member of 'System::Windows::Forms::Timer' 1> c:\program files (x86)\reference assemblies\microsoft\framework\.netframework\v4.0\system.windows.forms.dll : see declaration of 'System::Windows::Forms::Timer' 1>c:\users\komp\documents\visual studio 2010\projects\formtest\formtest\Form1.h(114): error C2039: 'text' : is not a member of 'System::Windows::Forms::TextBox' 1> c:\program files (x86)\reference assemblies\microsoft\framework\.netframework\v4.0\system.windows.forms.dll : see declaration of 'System::Windows::Forms::TextBox' 1>c:\users\komp\documents\visual studio 2010\projects\formtest\formtest\Form1.h(115): error C2039: 'text' : is not a member of 'System::Windows::Forms::TextBox' 1> c:\program files (x86)\reference assemblies\microsoft\framework\.netframework\v4.0\system.windows.forms.dll : see declaration of 'System::Windows::Forms::TextBox' 1>c:\users\komp\documents\visual studio 2010\projects\formtest\formtest\Form1.h(120): error C2039: 'stop' : is not a member of 'System::Windows::Forms::Timer' 1> c:\program files (x86)\reference assemblies\microsoft\framework\.netframework\v4.0\system.windows.forms.dll : see declaration of 'System::Windows::Forms::Timer' ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ========== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zły dział. Napisz w dziale .NET/C# i podaj kod. [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michci Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zły dział. Napisz w dziale .NET/C# i podaj kod. Przeniesiono mnie tutaj z tym tematem. To jak ktoś pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przeniesiono mnie tutaj z tym tematem. Napisz co to za niekompetentna osoba to zrobiła. To co próbujesz skompilować na pewno dotyczy .NET co do błędów, to możesz nie mieć odpowiednich importów czy jak to się tam nazywa. [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 start zmień na Start stop na Stop text na Text Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.