cvvaniaky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Skoro juz jestem w teamie a chcialbym zaczac gre od poczatku na nowym koncie to nie bedzie przeszkadzalo? Po prostu na tym mam za dlugi nick do pisania na pw i troche to uciazliwe. Bo lvl nie ma dla mnie znaczenia. Oczywiscie jesli to bedzie problem to zostane przy tym ale to nawet dla czlonkow teamu byloby korzystniejsze bo bedziecie mogli sie kontaktowac na pw. Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Osobiście nie mam nic przeciwko, lecz lepiej by było gdybyś grał na tym aktualnym koncie, nick trzeba raz wpisać a potem jest trick " ^ A zawsze pozostaje ts Cristiano. Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nick trzeba raz wpisać a potem jest trick " ^ Ale mi nie o to chodzi Chodzi o to że w ogóle do mnie się nie "dobijesz" bo wyskakuje że jestem niezalogowany Nie ma opcji żeby do mnie na pw napisać bo mam za długi nick. I dlatego też chcę grać na nowym koncie żeby nie było kłopotu Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ale mi nie o to chodzi Chodzi o to że w ogóle do mnie się nie "dobijesz" bo wyskakuje że jestem niezalogowany Nie ma opcji żeby do mnie na pw napisać bo mam za długi nick. I dlatego też chcę grać na nowym koncie żeby nie było kłopotu Wedle życzenia, skoro tak nie ma raczej problemu Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.