Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witajcie! Mam zamiar kupić 50k Funds i stąd moje pytania. Co w sklepie Premium oznacza Wczesny Dostęp oraz Ekskluzywne? Czy u fryzjera są tylko takie fruzury jak przy tworzeniu postaci? Czy ogółem warto kupić Premium? Odnośnik do komentarza
MasterGoldUser Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Premium kupić warto. Wczesny dostęp - Masz dostęp do nowych strojów, broni, zrzutów przed graczami bez premium (czyli taki lansik). Eksluzywne - Unikalne czy coś w tym stylu. U fryzjera masz fryzury i kolory skory/zarostu. Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Warto. Tylko takie fryzury Tzn. Że możesz kupić coś np. Miesiąc przed wydaniem w sklepie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A czy rzeczy Ekskluzywne to takie nie do kupienia w sklepie? Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ekskluzywne to rzecz której nie kupisz w zwykłym sklepie. Ekskluzywne nie kosztują nigdy mniej niż 10 k Daj lajka jak pomogłem :3 Odnośnik do komentarza
MIneNinja Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak, takie jak złoty MGL, super wzrost XP, Szkielet z rentgena i wiele więcej, tych rzeczy nie kupisz w sklepie. Dostaniesz także spore zniżki w wysokości 60% lub nawet 80% (kiedyś był SVD/M-95 za 999f). Jednym słowem - warto. beka z bronzów Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Okej, dzięki wszystkim Temat wyczerpany - można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.