Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Magazynek Viper skąd wytrzasnąć

sztuka13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem mechanikiem i ostatnio kupiłem g53 nie odblokowywałem. i nwm skąd wytrzasnąć magazynek Viper nie piszcie mi żebym go kupil za 19.999 fundsów . a który magazynek warto kupic piranha amunicje wzmocniona czy viper do g53 ?

Opublikowano

Yyy, kupić?

Innej możliwości to raczej nie widzę

Co do magazynku do G53 to myślę że najlepszy to pirania ale vipery tez dobre

50 zł wydawać na magazynki się raczej nieopłaca za odblokowanie tej broni mniej trzeba zaplacic.

Opublikowano

Ja mam do g53 vipery z pakietu viper and as wał. Musisz czekać, albo kupić pakiet przechowalni dla copperhead, piranha and nemesis (takie odpowiedniki precki, viperów i thunderbolta, po zredukowaniu się kolby i magazynków masz ten sam dmg, ale mniej o 6 naboi.)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ok to poczekam aż wejdzie jakiś nowy pakiet z magazynkiem viper .

no to trochę ci z tym zejdzie gdyż nie dawno dopiero dodali ten mini pakiet g53 także prędko się nie spodziewaj czegoś nowego.

Opublikowano

50 zł wydawać na magazynki się raczej nieopłaca za odblokowanie tej broni mniej trzeba zaplacic.

Odblokowanie g53 bez tego pakietu: 18999F

Kupno: 2699F

Musisz wydać 2x 24 zl i 7 zl albo psc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...