Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Własnie przedmioty

:.Bialy_miS.:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio utworzyłem sobie strony z przedmiotami do danych postaci.

Wszystko ładnie sobie ustawiłem dla kogo, na jakiej mapie. Lecz po wejściu do gry, widnieje u mnie tylko ZALECANE. Można jakoś temu zaradzic?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Ściągnij program Enigma Item Changer. Sprawuję się milion razy lepiej od tego w lolu polecam. 0 problemów :)

O ile mnie pamięć nie myli to w grze chyba wyłączyli opcje modyfikowania domyślnych buildów.

Opublikowano

Obok napisu zalecane masz taką małą strzałke

Własnie jej brakuje

Ściągnij program Enigma Item Changer. Sprawuję się milion razy lepiej od tego w lolu polecam. 0 problemów :)

O ile mnie pamięć nie myli to w grze chyba wyłączyli opcje modyfikowania domyślnych buildów.

Wole jednak miec możliwość wybory między zalecanymi, a swoimi

podczas gry gdy jesteś w sklepie kliknij w lewym górnym rogu na zalecane powinno się zmienić

Własnie w tym problem ze brakuje tej opcji

Daj ss'a, a będziemy mogli ci pomóc.

Instaluje na nowo Lola, jak dalej nie będzie to wrzuce ss.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...