:.Bialy_miS.: Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, ostatnio utworzyłem sobie strony z przedmiotami do danych postaci. Wszystko ładnie sobie ustawiłem dla kogo, na jakiej mapie. Lecz po wejściu do gry, widnieje u mnie tylko ZALECANE. Można jakoś temu zaradzic? nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar94 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 podczas gry gdy jesteś w sklepie kliknij w lewym górnym rogu na zalecane powinno się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ściągnij program Enigma Item Changer. Sprawuję się milion razy lepiej od tego w lolu polecam. 0 problemów O ile mnie pamięć nie myli to w grze chyba wyłączyli opcje modyfikowania domyślnych buildów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Obok napisu zalecane masz taką małą strzałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomaNdoRamBoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Daj ss'a, a będziemy mogli ci pomóc. Jestę w brązię i się nię wstydzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:.Bialy_miS.: Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Obok napisu zalecane masz taką małą strzałke Własnie jej brakuje Ściągnij program Enigma Item Changer. Sprawuję się milion razy lepiej od tego w lolu polecam. 0 problemów O ile mnie pamięć nie myli to w grze chyba wyłączyli opcje modyfikowania domyślnych buildów. Wole jednak miec możliwość wybory między zalecanymi, a swoimi podczas gry gdy jesteś w sklepie kliknij w lewym górnym rogu na zalecane powinno się zmienić Własnie w tym problem ze brakuje tej opcji Daj ss'a, a będziemy mogli ci pomóc. Instaluje na nowo Lola, jak dalej nie będzie to wrzuce ss. nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.