GaMeRoWsKiIi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemanko. Dzisiaj wbiłem na server hivemc.eu i nie widziałem ludzi co zrobić by ich widzieć prosze o pomoc. Już wkrótce SystemowyMT2 Najlepszy Serwer Metin2 Jaki widziałeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 na hivemc nie da się włączyć ludzi tzn widzenia ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalo2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 cytując ,,People and chat are disabled to reduce lag'' Ludzie i czat zostali wyłączeni aby zmniejszyć lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Chyba nic się nie da zrobić, ale z tego co widziałem to Youtuberzy widzą czasem ludzi, więc to dość dziwne, chyba że mają specjalną rangę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaMeRoWsKiIi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ehhh ja mam dobrego neta i kompa i by mi nie lagowała ale szkoda że nie widać ;/ Już wkrótce SystemowyMT2 Najlepszy Serwer Metin2 Jaki widziałeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino934 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 z 1 strony to dobrze że nie widać ponieważ mniejsze lagi,i nie wkurzają cię ludzie którzy cię blokują itp. z 2 to źle bo nie możesz zobaczyć swojego kolegi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wiesz co jak masz taki zegar w eq to na niego kliknij prawym to bedziesz widzial albo sie pomylilem z HyPixelem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaMeRoWsKiIi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a jak yotuberzy widzą ??? Już wkrótce SystemowyMT2 Najlepszy Serwer Metin2 Jaki widziałeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecraftyear Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 poprostu ludzie są wyłączani dla zmniejszania lagów ale na minigamech jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazeZeroThree Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 YouTuberzy widzą ich w lobby gdyż maja range Vip która widzi innych widzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaMeRoWsKiIi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 się kupuje vipa czy co? Już wkrótce SystemowyMT2 Najlepszy Serwer Metin2 Jaki widziałeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecraftyear Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 tak mozna kupic vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaMeRoWsKiIi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jaka strona bo nie znam Już wkrótce SystemowyMT2 Najlepszy Serwer Metin2 Jaki widziałeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DisterPL Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Strona serwera http://store.hivemc.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.