Kopniety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, od długiego czasu buduję mapkę RPG, i nie wiem jak niektóre rzeczy będą pasować, więc zasięgam opinii tutaj 1. Jakie drzewo jest ładniejsze? Screen 1 Screen 2 2. Szubienice, wieszarnie - budować po całym mieście? Czy tylko w jednym miejscu? 3. Z atrakcjami arenami do walk, spleef - robić oddzielną mapę? 4. Zapodaj swoją propozycję na serwer RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1.Ładniejszy model pierwszy. 2.RPG=średniowiecze. Szafot był jeden raczej w środku podzamcza.Podium z różnorakimi maszynami do tortur. Lecz w lesie lub przy wjeździe do miasta możesz postawić słupy na których wiszą ludzie. 3.Najlepiej tak. Umożliwi Ci to plugin MultiverseCore. 4.Królestwa i raz na jakiś czas Wojna królestw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Ładniejszy ten 12. Zrób jakieś miejsce i tam zrób z pare tych maszynek 3. Tak, i teleport zrób w domku czarodzeja, uważam że tak powinno być.4. Tak ja kolega Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Model numer 1. 2. Ja bym dawał w różnych miejscach po mapie. 3. Nie, na głównej mapie, tylko jakieś ładne drogi doprowadź. 4. Skille, autorskie gildie, mana, nowe dropy, craftingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dziękuje za propozycje Co jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Pierwsze drzewko lepsze. 2. W różnych miejscach, losowych. 3. Tak. 4. Może później... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Pierwsze 2. Na rynku, czy gdzieś walnij 3. Tak 4. MOŻE potem. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzięki za pomoc Ma ktoś jeszcze coś do zaproponowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BooBY Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. pierwsze drzewko ładniejsze 2.ja bym zbudował to w jednym miejscu np takie klatki <jail> i jeszcze cos a resztę tak np na jakiejś ulicy drodze 3.na głownej mapce ale gdzieś tak dalej i do tego droge zrób 4. jakieś wojny Frakcji np zrbic 4 frakcje i pisac podania kto chce do jakiej a frakcje będą podzielon np jedna jest wyspecjalizowana w handlu druga jest wyspecjalizowana bardziej w walce trzecia w czymś tam i pomiędzy nimi mogą byc sojusze wojny o terytorium np co tydzień robic wyścig o surowce itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. pierwsze drzewko ładniejsze 2.ja bym zbudował to w jednym miejscu np takie klatki <jail> i jeszcze cos a resztę tak np na jakiejś ulicy drodze 3.na głownej mapce ale gdzieś tak dalej i do tego droge zrób 4. jakieś wojny Frakcji np zrbic 4 frakcje i pisac podania kto chce do jakiej a frakcje będą podzielon np jedna jest wyspecjalizowana w handlu druga jest wyspecjalizowana bardziej w walce trzecia w czymś tam i pomiędzy nimi mogą byc sojusze wojny o terytorium np co tydzień robic wyścig o surowce itp Dzięki Dobry pomysł z tymi frakcjami Zobaczymy co się da zrobić Potem dam like limit wykorzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enclavex Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1# Pierwszy model jest ciekawszy, ale w sumie gnieniegdzie ładnie prezenotwąłby się także model drugi, więc jakbyś miał możlwość to najlepiej je pomieszaj. 2# Wszelkie machiny tortur w mieście daj na głównym rynku/placu, a szubienice poza miastem na rozdrożach. Prawdziwy klimat średniowiecza... 3# Moim zdaniem lepiej jest to wszystko zrobić na jednej mapie w odpowiednich miejscach: arenach, grotach, paswtiskach itp. 4# Chętnie podam ci parę pomysłów, ale to wkrótce i na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino934 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dodaj kasztel,lochy,katedre,rynek,karczmę, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dziękuję za propozycję Tylko nie wiem jak z tą mapą i tymi pozostałymi atrakcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_666 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 i tak pewnie bd to pewnie zwykly survival+frakcje z elementami rpg ;/ Bez technika/technikow i wlasnych pluginow rpg sie NIE Da zrobic jak cos Mini gry? raczej powinny byc takie dostosowane do rpg... a nie spleefy. To już jest koniec smerfa: http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/ GG: 48522543 PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: BukkitSmerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 i tak pewnie bd to pewnie zwykly survival+frakcje z elementami rpg ;/ Bez technika/technikow i wlasnych pluginow rpg sie NIE Da zrobic jak cos Mini gry? raczej powinny byc takie dostosowane do rpg... a nie spleefy. Spokojnie Z technikiem nie będzie problemów. Masz rację co do tych gier, macie jakieś pomysł co do gier na serwerze RPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxmatek11xx Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 @ref Nie wiem czy to jest nabijanie posta, czy jak :C Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.