P_Michal Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka. Moj ping jest praktycznie zawsze w granicy 69-72. Zadnych wachan. Najczesciej nest praktycznie ta 7dziesiTka. I zauwazylem, ze grajac 1 na 1 strzelam, leci blood a obrazen nic. Znanomi, z ktorymi gram maja pingi po 40 wiec to raczej nie z ich winy. Na daleki dystans nie widac tego, gdy gram publik tez rzadko chodz sie zdarza. Ale na 1 na 1 to jest okropnosc. I tak, uprzedzam wasze pytanie: uzywalem game boostera, cleanera i innych takich wynalazkow na poprawe pingu. I nic. Ping taki mam od zawsze praktycznie. Jak mialem stary net 0.5 mb tez byl taki. Teraz mam 6mb i jest to samo. Moze to wina routera? Z gory dzieki. Edit: zapomnialem dodac ze speedtest pokazuje mi, ze mam ping 40 kilka i jest tam taka dopiska w styli: twoj ping jest wystarczajacy. Nie bedziesz mial problemu w grach internetowych typu starcraft. Odnośnik do komentarza
.SynteX. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Co do dmg to tak jest Leci krew a jednak nic mu hp nie zabierasz, to jest bug gry Co do pingu na speedtest mam 22 a w cf mam 40 Pisałem w tej sprawie do supportu i odpisali że przenieśli serwery i to będzie tą winną Odnośnik do komentarza
P_Michal Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hmm to czyli cały czas oni te servery przenoszą? :] bo ping mam taki od początku mojej przygoty z tą grą. A znajomi z którymi np. gram te 1v1 oni mają pingi 30-50 max i nigdy czegoś takiego nie doświadczyli..;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.