Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwera + zaproszenia do gildii z automatu

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem sporo na różnych hardcore lub survival gildie ale zawsze trafiam na takie gdzie ludzie nie mają za grosz zaufania do nowych, ba nawet po kilku tygodniach nie znalazłem sobie frakcji choć teoretycznie miałem więcej itemów niż potrzeba na założenie własnej

tak więc by było klarowniej przedstawię moje typy na temat serwera

- serwer musi być ogarnięty z dużą ilością FPS (mam nienajlepszy sprzęt)

- mapa musi być duża (zamek 2m od zamku mnie nie kręci)

- serwer musi być non-premium i chyba nie muszę dodawać NO-HAMAHI

- serwer bez większych mikropłatności (w przypadku hardcore dopuszczam unban za SMS ale itemów za SMS nie toleruję)

jak pisałem chciałbym żeby ktoś od razu dodał mnie do gildii albo chociaż na początku najął na tzw murzyna który wykopie pare diaxów i przyniesie w zamian za dodanie :)

coś o mnie (nie będę pisał że nie kradnę i nie zdradzam, to chyba oczywiste, znudził mi się single player na serwerach więc nikomu nie wadzę)

- mam 15 lat

- płeć męska :P

- jestem hardkorowym budowniczym - mam na kompie 4 (czwarta w budowie) budowle przypominające rozmiarami hogwart mysza

- spędzam dostatecznie dużo czasu przed minecraftem

- znam się na walkach, prowadzeniu oblężeń, zabezpiezeniach bazy itp (tylko redstone kuleje)

- jestem przyjacielski

- jestem kreatywny (choć mam dysleksję to nie ogarniam tylko kilku słów bo regularnie piszę książkę na kompie) :)

niestety raczej nie będę kożystał z komunikatorów głosowych poza mumble lub ew ts3 bo komputer za stary by jednocześnie uruchomić 2 programy xD

do końca roku się to zmieni bo mam już prawie dość kasy na komputer next-gen :) więc będę jeszcze cenniejszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...