Ferox10 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jakoś ochota naszła mnie by kupić sobie lepszy sprzęt (słuchawki, myszkę, itd), a później kupić MW opłaca się kupować to jeszcze? Są jakieś polskie klany z którymi można by grać klanówki. Ile osób gra na serwerach? Nie trzeba mi tłumaczyć jak działają dodatki oraz perki bo nie chwaląc się powiem że chaniebnie grałem na piracie na boty i mi to frajdy nie sprawiało. Teraz chciałbym zagrać z ludzmi poczuć prawdziwy klimat COD4. Oraz dowiedzieć sie jak to było gdy jeszcze przechodziłem COD2 na low kiedy inni ludzie prowadzili rozwałki w tej grze. Pozdrawiam Ferox. Odnośnik do komentarza
kaje11 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Co do graczy to śmiem stwierdzić, że w wakacje trochę ubyło.. Jednak jeśli szukasz części, która Ci się nie znudzi, to zdecydowanie polecam CoD4. Najbardziej rozwinięta część pod kątem modyfikacji. Co do polskich klanów - owszem, jest pełno takich, lecz w tym temacie bardziej obeznany jest przykładowo ReallSkill i to go powinieneś o to spytać. WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW. Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam. Odnośnik do komentarza
PainRikodu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 jeżeli chodzi o cod4 to pograsz sobie tylko z jakimiś ogarniętymi klanami, tyle lat w to grałem a teraz sami cheaterzy, no prawie sami... tak jak powiedział kolega wyżej cod 4, promod i gra się świetnie :p Co do klanu nie powinno być problemu, serwery są i to sporo nawet, z tego co słyszałem są specjalne klanówki gdzie cheater nie ma prawa grać, no a sama gra - cd key kosztuje 10zł więc jak najbardziej graj + Jeśli Pomogłem : ] THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.