Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Duzo mnij FPS tyko w lolu!

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od 2-3 dni mam problem z FPS moj komp to GTX660 i5-3570 8 GB czyli w sumie powinno chodzic bez problemu i chodziło 300-400 FPS na max gafie ale własnie coś się stało i mam okolo 100 fps a w teamfightach nawet spada do 30 ??? o co chodzi juz myślałem ze to coś z komputerem się stało ale odpalilem battlefielda 3 i chodzi bez problemu.

Czy ktoś miał podobny problem ? prosze o pomoc daje + thx ! :D

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za pomoc posprawdzam i dam znać strasznie ten fps skacza na początku nawet mam z 300 a spadaja do 30 ;/ a normalnie nigdy nie mam mniej niz 200

Opublikowano

30 fps to dobry wynik, nie zacina sie, czego tu wiecej chciec? wylacz przed gra niepotrzebne programy - gboost zrobi to za ciebie. uzyj lol client suspendera, usun smieci z dysku C.

Opublikowano

ehh przeczyściłem ccleaner zrobilem napraw client a nawet pobrałem na nowo lola i cały czas to samo fps nawet potrafią spaść do 10 ;/ chyba format został.

Opublikowano

ehh przeczyściłem ccleaner zrobilem napraw client a nawet pobrałem na nowo lola i cały czas to samo fps nawet potrafią spaść do 10 ;/ chyba format został.

Może przeskanuj PC, jakimś dobrym antywirustem.

Opublikowano

Dr.Web Live CD, pobierasz na płyte DVD i kompa bootujesz z płyty, odpalasz skan i wszystko jasne, mi to baardzo pomogło, nawet nie myślałem, że mam tyle syfu na kompie, nawet FPSy w góre skoczyły.

1377440917-U253647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...