Mixerr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam od 2-3 dni mam problem z FPS moj komp to GTX660 i5-3570 8 GB czyli w sumie powinno chodzic bez problemu i chodziło 300-400 FPS na max gafie ale własnie coś się stało i mam okolo 100 fps a w teamfightach nawet spada do 30 ??? o co chodzi juz myślałem ze to coś z komputerem się stało ale odpalilem battlefielda 3 i chodzi bez problemu. Czy ktoś miał podobny problem ? prosze o pomoc daje + thx ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swedziciekinol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 pogrzeb w ustawieniach ustaw benchmarka i wylacz synchronizacje pionowa ewentualnie napraw kliencik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Użyj opcji naprawy clienta, ewentualnie pobierz Razer Game Booster, osobiście też tak miałem i ten programik mi pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Skorzystaj z tego tut'u jest dużo ciekawych programów : http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/page-1 Możesz też wyłączyć antywirus oraz zaporę , ew. przeczyścić komputer CCleanerem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azix Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Napraw Client'a i powinno śmigać, do pewności przeczyść PC CCleaner'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixerr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ok dzięki wszystkim za pomoc posprawdzam i dam znać strasznie ten fps skacza na początku nawet mam z 300 a spadaja do 30 ;/ a normalnie nigdy nie mam mniej niz 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertoi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 30 fps to dobry wynik, nie zacina sie, czego tu wiecej chciec? wylacz przed gra niepotrzebne programy - gboost zrobi to za ciebie. uzyj lol client suspendera, usun smieci z dysku C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixerr Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ehh przeczyściłem ccleaner zrobilem napraw client a nawet pobrałem na nowo lola i cały czas to samo fps nawet potrafią spaść do 10 ;/ chyba format został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunnyline2 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ehh przeczyściłem ccleaner zrobilem napraw client a nawet pobrałem na nowo lola i cały czas to samo fps nawet potrafią spaść do 10 ;/ chyba format został. Może przeskanuj PC, jakimś dobrym antywirustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuckMyLegO_O Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dr.Web Live CD, pobierasz na płyte DVD i kompa bootujesz z płyty, odpalasz skan i wszystko jasne, mi to baardzo pomogło, nawet nie myślałem, że mam tyle syfu na kompie, nawet FPSy w góre skoczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.