bullitt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak w temacie. co byście wybrali? Komputer vs xbox vs ps3 budżet 1500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 lubisz styl grania na pc czy na padach xbox itp/ja osobiście wybieram PC, mmo i net i gry możesz mieć Nieregulaminowa sygnatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullitt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 mmo i net będę miał na kompie bo mam średni a wolałbym coś na lepsze gry. lubie zarówno na padach jak i pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intesive Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 za 1500 z pc nie poszalejesz, polecam ps3 w tym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullitt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tzn nie komputer tylko procesor intel i5, grafika jakas dobra i ram 4gb a reszta zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarTeXiN. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 za 1500 z pc nie poszalejesz, polecam ps3 w tym wypadku. 1500zł ? Kto Ci takie bajki opowiada ? PS3 12GB kosztuje 600zł Xbox 360 4GB kosztuje również 600zł Za taką cenę nie kupisz peceta , żeby nawet na minimalnych zagrać. Na padzie się wygodniej gra , jest więcej funu na multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intesive Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 up@ o co Ci chodzi? Jakie bajki? >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Za taką cenę nie kupisz peceta , żeby nawet na minimalnych zagrać. Co ty mówisz ? Za taką cenę ma PC'ta na którym każda nowsza gra odpali mu na co najmniej średnich ustawieniach, do tego nie ma sprzętu jedynie do grania a do wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekantos253 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 PC będzie lepszym rozwiązaniem, ze wzgledu na to ze możesz zrobić na nim wszystko a na xboxie czy ps3 mozesz tylko grac i ewentualne jakies yt odpalić albo mniej wymagające www. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Podaj zasilacz, bo może być to bomba. I czy dysk jest na złącze SATA czy taśmy IDE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anoizm Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1500zł ? Kto Ci takie bajki opowiada ? PS3 12GB kosztuje 600zł Xbox 360 4GB kosztuje również 600zł 600zł? Kto Ci takie bajki opowiada? Używkę PS3 slim poszuka już za 300zł, a X360 nawet jeszcze taniej. BTW. Nie stawia się spacji przez znakami kończącymi zdanie PC będzie lepszym pod każdym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarTeXiN. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Co ty mówisz ? Za taką cenę ma PC'ta na którym każda nowsza gra odpali mu na co najmniej średnich ustawieniach, do tego nie ma sprzętu jedynie do grania a do wszystkiego. Za 600zł 600zł? Kto Ci takie bajki opowiada? Używkę PS3 slim poszuka już za 300zł, a X360 nawet jeszcze taniej. BTW. Nie stawia się spacji przez znakami kończącymi zdanie PC będzie lepszym pod każdym względem. No dobra.Ale za te 300zł nie kupi peceta , żeby zagrać w te gry co są na PS3. ?Chyba coś na c2d można złożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mowa jest o kompie za ~1,5k zł vs PS/X360 , wiadomo co lepsze. Tym bardziej że wychodzi PS4 i w nowe gierki już nie pogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Za 1500 zł już lepiej poczekać i kupić PS 4. @down Na Amazonie jest za 349 GBP czyli ok. 1700 zł. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @UP PS4 będzie na początku za ponad 2k według tego co podawali więc średnio to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullitt Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mi chodzi o coś tylko i wyłącznie do gier bo do internetu mam komputer ale do tych nowszych gier jest on zdecydowanie za słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To poczekaj na PS4 albo bierz PS3, nie ma sensu brać kompa do gier za tą cenę jak do internetu masz drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaxaxa3 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja tam wolę PC. Oczywiście żeby grać komfortowo bez lagów potrzeba przynajmniej kompa za 2500zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti_Troll Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jak nie chcesz zbierać na kompa do weź konsolę. Zanim wygrasz wszystkie gry to będziesz mógł tanio kupić konsole następnej generacji dużo taniej. „+” Nic nie kosztuje, a motywuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ale wy pierdzielita, wyda na gry tyle samo co na dobrego PC, dam to samo na swoim przykładzie kupiłem xbx 360 slim limited edition MW3 za 200F ( 1k zł ) + do tego doszło pare gierek + xbx live + pkt. do gier ( to tak dla swojej przyjemności ) ale poszło. Tak +/- wydałem na xbx 2,5k a mam jedyne 5 gier. Co to jest? Ja bym dozbierał pare groszy i kupił dobrego kompa. Wgl, powiedz co masz aktualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.