Acristo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Anhur Build: Skile: -Shifting sands Spowalnia wroga oraz zwiększa zadawane mu obrażenia Rozwinięcie:2,8,11,12,14 poziom -Impale Anhur wykonuje jeden rzut w wroga swoim ostrzem ze zwiększoną siłą.Dodatkowo stunuje go. Rozwinięcie:1,4,6,7,10 poziom -Disperse Anhur doskakuje do wroga wbijając się w niego ostrzem oraz podbija go w powietrze. Rozwinięcie:3,15,16,18,19 poziom -Desert Fury Anhur wyrzuca w wroga osiem włóczni ze zwiększoną siłą. Rozwinięcie:5,9,13,17,20 poziom -Enfeeble Skill pasywny.Zmniejsza obrażenia fizyczne wroga o 15% Skórki: Olympian Koszt:400 gemów Jungle King Koszt:200 gemów lub 9500 Favorów Golden Koszt:400 gemów lub 15000 Favorów Można również zdobyć Legendary Skina po osiągnięciu 5 master lvl.Należy też mieć Gold skina Jak Grać? Anhurem najlepiej iść na left/right lane.Najlepiej sobie poradzi z pomocą tanka.Grając tym bogiem nie wyrywajmy się do przodu.Pamiętajmy że ma on dużego dmg,lecz małą obronę.Poczekajmy aż sojusznik obije trochę wroga.Wtedy podchodzimy,stawiamy filar tak aby spowolnić wroga,użwamy 3 skila aby do niego doskoczyć,a następnie używamy 2 oraz 4 skila. Pamiętajmy aby zaopatrzyć się również w Medytację gdyż Anhur nie ma dużo many. SS z gier dodam gdy ogarnę czemu mam czarną plamę zamiast ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Okropny build. 1 skill nie zadaje dmg., brak pełnych informacji o skillach ( 2 - stunuje, 3 podbija w powietrze, itp. ) Brak info o pasywce. Przykro mi, ale słaby poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Harper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Buty to podstawowa część buildu, muszą być kupowane na pierwszym miejscu, a jeżeli nie to chociaż na drugim.Do Anhura jest również legendarny skin, który dostajemy na 10 master lvl.Jeżeli jako drugi item będziesz składać deathbringera to powodzenia życzę w dalszej grze, inni będą mieli juz po 4 itemki, a Ty dalej będziesz składać jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Może poradnik nie jest najlepszy, ale starasz się i to się liczy Aby więcej poradników z Twojej strony. Zawsze możesz poprawić jeszcze ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Poprawiłem.Jeśli coś jest źle,śmiało piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 anhur olimpian kosztuje 400 gemów nie 200 anhur, nadaje się również na mida czego nie napisales w tut'cie 1 skill zwiększa obrażenia zadawane przeciwnikom aby mieć legendarny skin musisz też gold skina Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Poprawiłem.Ale czy ja wiem czy Anhur się na mida nadaje?Według mnie nie.Lepiej sprawdzi się na bokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie jest najlepszym miderem ale da rade na midzie Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksiu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o ranged ad na mida, to zdecydowanie poradzi sobie lepiej tam Neith. Ma lifesteala w swojej 3, więc z ciągłym wracaniem nie będzie problemu. @Co do tematu - Anhur zajebiście współgra takze z Afrodytą. Cały czas się leczą, a gdy Afro wymaksuje swoje gołąbki, są nie do zabicia. Dodatkowo mogą się wbijać pod wieżę, ona używa ulta, a on ciacha ich swoim ultem. Jest jednak jeden minus tego boka - skill numer 2 niestety za daleko odpycha. Czasami jeśli usiłujemy kogoś dogonić, wydaje nam się, że ma na tyle low hp, że zejdzie na naszą 2, a zostanie mu HP na 1 hita, mamy małe szanse, żeby go dogonić. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o ranged ad na mida, to zdecydowanie poradzi sobie lepiej tam Neith. Ma lifesteala w swojej 3, więc z ciągłym wracaniem nie będzie problemu. @Co do tematu - Anhur zajebiście współgra takze z Afrodytą. Cały czas się leczą, a gdy Afro wymaksuje swoje gołąbki, są nie do zabicia. Dodatkowo mogą się wbijać pod wieżę, ona używa ulta, a on ciacha ich swoim ultem. Jest jednak jeden minus tego boka - skill numer 2 niestety za daleko odpycha. Czasami jeśli usiłujemy kogoś dogonić, wydaje nam się, że ma na tyle low hp, że zejdzie na naszą 2, a zostanie mu HP na 1 hita, mamy małe szanse, żeby go dogonić. Jaki lifesteal z 3? Trzeci skill to skok. Z ulti bazowe obrażenia ma dobre, ale jeśli nie masz zestunowanego przeciwnika ciężko trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksiu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jaki lifesteal z 3? Trzeci skill to skok. Z ulti bazowe obrażenia ma dobre, ale jeśli nie masz zestunowanego przeciwnika ciężko trafić. Sorry, z dwójki. Wiecie, o co mi chodzi. Co do ulta - da się trafić, jeśli gościu nie jest do końca ogarnięty. Jeśli masz jakiegoś pro koksa to nie warto. Fajnie też współgra z ultem Aresa i Hadesa. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Baksiu, Anhur nie ma lifesteala z żadnego skilla @ to mi się pomyliło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Majkel jemu chodzilo o neith z tym lifestealem Sorry, z dwójki. Wiecie, o co mi chodzi. Co do ulta - da się trafić, jeśli gościu nie jest do końca ogarnięty. Jeśli masz jakiegoś pro koksa to nie warto. Fajnie też współgra z ultem Aresa i Hadesa. ,, jeśli masz jakiegoś pro koksa '' dokladniej bo nie rozumiem o co ci chodzi ultem nie jest jakos trudno trafic Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksiu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Majkel jemu chodzilo o neith z tym lifestealem ,, jeśli masz jakiegoś pro koksa '' dokladniej bo nie rozumiem o co ci chodzi ultem nie jest jakos trudno trafic Żeby trafić wszystkimi ośmioma (?) strzałami, z ogarniętym gościem jest trudno. Łatwo jest uniknąć strzałów. A newbie będzie stać w miejscu i zbierać hity. poniewieramy się czlowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ale ultem anhura jest prawie ze nie mozliwe trafic w 100% w kolesia bez stuna itd mozna naskoczyc przybic do sciany a potem ult jak ma dasha to wczesniej wymuszaj od niego uzycia Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.