9160jodlu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, mam pytanie, otóż dzisiaj oglądałem kilka filmików na yt z veigarem z 2000ap+. W każdym filmiku miał kilka ucisków sterafina, który się robi z kostura archanioła . I tu pojawia się moje pytanie: Czy można mieć kilka tych ucisków sterafina, bo na kosturze pisze UNIKALNE BIERNE, czyli że nie kumuluje, ale na filmikach mają kilka naraz tych broni. I czy będę miał ok.4-5k many, bo ta broń dodaje 1000 many i w biernych ma że daję 3% maksymalnej many. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CayceR Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Many dodaję, i ap z 5k many. @Ponad 5k Come on, shoot faster, Just a little bit of energy! I wanna try something fun right now, I guess some people call it anarchy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dodaje many jednak bonusowe Ap się nie kumuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Unikalne bierne działają tylko raz. Jeżeli kupisz 2 przedmioty z taką samą unikalną bierną to bierna zadziała tylko raz. Doda ci jedynie zwykłe bierne i domyślne statystyki przedmiotu. Koleś który to stakował robił to dla many a potem ta bierna wpływała i miał ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.