gibek64 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak na szybko.. Napisze mi ktoś tu w tym temacie , niżej jak... 1. Grać Jaxem . 1/1 W co pierw maxować . 1/2 Co kupować ( Tak napisać : - To pierw budować , - Potem to , - I to .... itd ) 1/3 Gdzie nim najlepiej grać . 2. Grać Yi . 1/1 W co pierw maxować . 1/2 Co kupować ( Tak jak wyżej.. ) 1/3 gdzie najelpiej nim grać . === Naj + 5 w profilu . === NIE CHCE LINKÓW , TU I TERAZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Jak grać: Farmisz, na 4 możesz się pokusić o killa najlepiej z pomocą junglera. Odpalasz E, W, i skaczesz na typka, zazwyczaj to on będzie pierwszy musiał uciekać dlatego odpuszczasz. Po 6 można ich napierdalać już równo dzięki pasywce z ulta. 2. Ja buduję: Berki, BOTRK, Hextech, Omen, IE, PD, 3. Top To do Jaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibek64 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @UP Okej , fajnie wszystko mi napisałeś ale... Jestę Lamerę w Lolałkę i gram dopiero 2 tygodnie prawie. Powiesz mi jeszcze co t jest BOTRK , IE , PD ? Bo Berki to Nagolenniki Berserkera , BOTRK - NIE WIEM Hextech - Miecz-Pistolet Hextech , Omen - Omen coś tam ( ta tarcza za 3k ) IE , PD - ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramnalajcie12 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Botrk to ostrze zlamanego krola IE to ostrze nieskoczonosci PD-Phantom dancer(Chyba to znaczylo ostrze tancerza czy cos takiego bo juz zapomnialem tej nazwy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibek64 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Botrk to ostrze zlamanego krola IE to ostrze nieskoczonosci PD-Phantom dancer(Chyba to znaczylo ostrze tancerza czy cos takiego bo juz zapomnialem tej nazwy) Thx. Bo ja nigdy tego IE i PD nie budowałem :P Ale BOTRK to buduję pierwsze , potem hex ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.