Itachi-San Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam. Jako, iż mam sporo wolnego czasu, chciałbym zaoferować swoje usługi jako Administrator / Moderator forum. Na forum mogę spędzić mnóstwo czasu, praktycznie codziennie od 3-6h. Czasem nawet i więcej. Z forum miałem do czynienia przez ostatnie kilka lat, i mogę zapewnić, że jestem osobą która nada się na to stanowisko. - Sporo wysiłku w to co robię - Zadowalające efekty - Zgraną współpracę - Drobne prace graficzne na potrzeby forum - Mnóstwo wolnego czasu - Elastyczność pracy - Sprawnie działającego forum - Miłą współpracę - Szanowania mojej pracy KONTAKT: Numer GG: 48379898 Zapraszam do kontaktu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi-San Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi-San Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi-San Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 @Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazarus.1988 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jak ogarniasz phpBB3 to zajęcie będziesz miał pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActiveMt2 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak dobrze kojarzę byłes moderatorem NerviLMt2?? Pomogłem daj LIke ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Temat nieaktywny od 3 dni. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.