VRUMaster Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mam pytanie? jak dodać Killstreak do New game? Wszystkie pliki wrzuciłem tam gdzie potrzeba, dopisałem Cvary do server.cfg i nadal nic. Dopisałem w plugins.ini na końcu killstreak.amxx Prosze o szybką pomoc! Mam amx 1.8.2 (wymagany 1.8.1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRUMaster Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Killstreak już działa tylko mam jeden problem. Za 3 zabicia powinienem dostać UAV ale nic nie dostaje! (wszystkich ks'ów nie dostaje) Prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRUMaster Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashido Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wgrales poprawne cvary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRUMaster Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Cvary były tylko do Sentry Gun'a więc to nie jest źle... Może boty nie współgrają z nimi i nie nabija się? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.