Mauurycy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam was ludzie Mam do was pytanie co sądzicie o tej piosence ? Ostatnio dużo tego na vivie,4fun,esce i radiu, leci cały czas, więc ciekawi mnie wasze zdanie PS. Ogólnie jeżeli chodzi o farne to niezła dupa z niej :3 Odnośnik do komentarza
Lubie69™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie słucham tego typu muzyki, więc mi nie przypadła do gustu Odnośnik do komentarza
Azceta x33 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tylko nie Ona ! :P Odnośnik do komentarza
Miyoshi Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam was ludzie Mam do was pytanie co sądzicie o tej piosence ? Ostatnio dużo tego na vivie,4fun,esce i radiu, leci cały czas, więc ciekawi mnie wasze zdanie PS. Ogólnie jeżeli chodzi o farne to niezła dupa z niej :3 Słyszałam tę piosenkę parę razy gdzieś przelotem... Sama Farna jest w porządku, ale ta piosenka, poza wpadającą w ucho melodią, raczej nie zachwyca. Sama idea tekstu i przesłania była dobra, ale jakoś niezbyt trafnie to wszystko zostało skomponowane. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dziewczyna ma dobry wokal, ale marnuje się w radiu. Jedyny kawałek którego dało się słuchać to "Cicho". Odnośnik do komentarza
smolkens Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jak dla mnie to chłam. Odnośnik do komentarza
denimPL Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ewa Farna zdecydowanie nie jest dla mnie, sądzę o niej tyle, że mnie nie interesuje zupełnie, muzyka dla dziewczynek taka Odnośnik do komentarza
Ⓕallen Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Nie słucham tego typu muzyki ale kiedys raz podsłuchalem muze ''Ewakuacja''. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.