Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]3 mecze = 0 LP WTF?

CnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niskie mmr masz ale dziwne bo masz więcej wygranych od przegranych

tak jest w ligach I ,musisz to przeboleć i twoje mmr musi sie zrównać z goldem V

@edit znów kidmod wali głupoty albo nie wie co pisze

Opublikowano

Słabe MMR widocznie, musisz je wyrównać wygranymi meczami.

Spróbuj zwalić jeden mecz a potem wygrać, powinno być ok

Opublikowano

Tak jest niestety. PhantomL0rd ostatnio w kilkunastu grach dostawał +0 LP ( a miał diament 1 i 99LP ). Po kilkunastu grasz wszedł do seri na "czelendżera". Wniosek taki, że musisz grać i tyle

Opublikowano

Tak jak wyżej, wyjdź z lobby wtedy odejmie Ci 3pkt., a jak wygrasz to masz best of 5

To jest bez sensu , lepiej wygrać te 3 /4 rankedy , żeby wyrównać MMR .

Opublikowano

A może mi od razu odpowie ktoś, ponieważ miałem 18 lostów więcej niż winów, wszystko spadło w gold v, wchodząc do niego miałem z 8 winów więcej, i zacząłem dostawać po 4/6lp a tracić po 20+. Aktualnie, wczoraj wygrałem DUO aż 10 rankedów z rzędu i zostało tylko 8 lostów więcej, dostaje po 8/9 LP teraz. Musze mieć po prostu więcej Winów niż Lost, żebym jak wcześniej po 20LP dostawał albo 15+?

fs.png

Opublikowano

A może mi od razu odpowie ktoś, ponieważ miałem 18 lostów więcej niż winów, wszystko spadło w gold v, wchodząc do niego miałem z 8 winów więcej, i zacząłem dostawać po 4/6lp a tracić po 20+. Aktualnie, wczoraj wygrałem DUO aż 10 rankedów z rzędu i zostało tylko 8 lostów więcej, dostaje po 8/9 LP teraz. Musze mieć po prostu więcej Winów niż Lost, żebym jak wcześniej po 20LP dostawał albo 15+?

Tak. Jezeli masz duzo losow to dostajesz malo punktow, a jak to wyrownasz powninienes juz dostawac normalnie. Co innego w 1 dywizjach- tam sie dostaje malo punktow nawet jakbys mial 2131241241 winow wiecej to bys dostawal po 5 punktow, bo system sprawdza czy nadajesz sie do ligi wyzej, z niej juz nie spadniesz wiec muszą jakos miec pewnosc ze sie tam nadajesz

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Masz niskie MMR - musisz grać non stop, lub spróbuj podczas wybierania postaci wyjść z kolejki i zagrać nexta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...