Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Singed

zalplplplp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie nie no chyba ze grasz premade gdzie wszyscy wiedza o co chodzi w innym wypadku wszyscy beda na ciebie bluzgac co ty robisz i jak przegracie gre to bedzie wszystko na ciebie . Pozatym nie zawsze sie to sprawdza

u1lc.png
Opublikowano

teraz srednio po tym patchu juz daje się te 150 golda junglerowi po 5 zginach a nie jak wczesniej co duzy minion czyli 50

na teamowki sie nada jak masz ogarniety team ,do solo carrowania bez uzyteczny

Opublikowano

Nie słuchaj tego Kid Moda.

Aktualnie nie opłaca się grać Proxy. Za śmierć maksymalną wartość jaką dostanie przeciwnik to 150 złota. Zdecydowanie za dużo. ( + złoto za wcześniejsze śmierci )

Diss_Stream.png

Opublikowano

co to jest proxy singed? jaki to build? może ktoś zapodać linka?

bierzesz tp i ghosta

build normalny zaczynasz z flaszką

farmisz tylko za wieżami wroga, po 5 wave'ach idziesz pod nexusach i sciagasz 2 fale z topa i mida

chodzi tu o to ze enemy jungler tylko na tobie zwraca uwage i ciebie gankuje a twoj team ma czas na branie objectivsow typu wieze czy dragon

Opublikowano

ale wtedy jest cholernie ogromne ryzyko feed'u (i zazwyczaj tak jest). WIdziałem taki styl tylko u 1 streamer'a który gra TYLKO singed'em i wyglądało to całkiem nieźle, ale 80% jego sukcesu to pewnie też fart... Myślę, że jak bym ja zaczął tak grać, to bronze 5 szybko by mnie przywitał i inni by mieli free elo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...