zalplplplp Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam , mam jedno małe pytanko. Opłaca się grać "proxy singedem" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hmm , łatwa farma , dobry build , ogólnie to fajnie powinno się grać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loth Sugan Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak dla mnie nie no chyba ze grasz premade gdzie wszyscy wiedza o co chodzi w innym wypadku wszyscy beda na ciebie bluzgac co ty robisz i jak przegracie gre to bedzie wszystko na ciebie . Pozatym nie zawsze sie to sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 teraz srednio po tym patchu juz daje się te 150 golda junglerowi po 5 zginach a nie jak wczesniej co duzy minion czyli 50 na teamowki sie nada jak masz ogarniety team ,do solo carrowania bez uzyteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spociuś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie słuchaj tego Kid Moda. Aktualnie nie opłaca się grać Proxy. Za śmierć maksymalną wartość jaką dostanie przeciwnik to 150 złota. Zdecydowanie za dużo. ( + złoto za wcześniejsze śmierci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zafiriusz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 co to jest proxy singed? jaki to build? może ktoś zapodać linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 co to jest proxy singed? jaki to build? może ktoś zapodać linka? bierzesz tp i ghosta build normalny zaczynasz z flaszką farmisz tylko za wieżami wroga, po 5 wave'ach idziesz pod nexusach i sciagasz 2 fale z topa i mida chodzi tu o to ze enemy jungler tylko na tobie zwraca uwage i ciebie gankuje a twoj team ma czas na branie objectivsow typu wieze czy dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opłaca się jeżeli masz dobrą dywizję która zna pojęcie Proxy Singed, lub jeżeli grasz premade. Ale to jest tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zafiriusz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ale wtedy jest cholernie ogromne ryzyko feed'u (i zazwyczaj tak jest). WIdziałem taki styl tylko u 1 streamer'a który gra TYLKO singed'em i wyglądało to całkiem nieźle, ale 80% jego sukcesu to pewnie też fart... Myślę, że jak bym ja zaczął tak grać, to bronze 5 szybko by mnie przywitał i inni by mieli free elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkuu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gralem kiedys na takowego i dostalem latwe 6 fragów a i tak bił dmg z dupy i wycarryowal swoj team.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chigcht5 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Oplaca sie Singed jest OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.